مواد لازم:
شکلات 100 گرم
شير 1 ليوان
خامه 2 قاشق سوپخوري
پودر فندق 2 قاشق سوپخوري
يخ خرد شده به مقدار لازم
روش تهيه:
شکلات را همراه با شير در کاسه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و با قاشق چوبي هم بزنيد تا حل شود. سپس بگذاريد سرد شود.
بعد از سرد شدن، شکلات، خامه و پودر فندق را در مخلوط کن بريزيد و خوب بزنيد. آنگاه ليوان را با کمي شکلات آب شده و خامه از قبل تزيين نماييد و مخلوط را روي آن بريزيد و با يک تکه شکلات تزئين کنيد. در ضمن قبل از ريختن مخلوط، يخ خرد شده را داخل ليوان بريزيد.
منبع:دنياي تغذيه، شماره 101.