مواد لازم:
عدس پخته شده: 2 فنجان
سير: 3-2 حبه
پياز قرمز: 2عدد متوسط
روغن زيتون: 1 قاشق سوپخوري
کلم : 1 عدد متوسط
ترخون خرد شده : 1 فنجان
نمک و فلفل: به مقدار کافي
ليموترش تازه : 1عدد
انرژي کل 800 کيلوکالري
روش تهيه:
عدس را بپزيد و در ظرفي نگهداريد. سير را رنده کنيد و پياز قرمز را نيز به صورت حلقه هاي باريک ببريد. آنگاه روغن زيتون را در قابلمه اي بريزيد و سير و پياز را کمي تفت دهيد. به حدي که فقط نرم شوند. کلم را خلالي ببريد، بشوييد و به مواد داخل قابلمه اضافه کنيد و کمي تفت يا بخار دهيد تا حجم کلم در قابلمه پايين برود. حالا عدس پخته، ترخون، نمک، فلفل وآب ليموترش تازه را بيفزاييد و دوباره هم بزنيد. در صورت تمايل مي توانيد به اين سالاد جوانه ماش را اضافه کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100