جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
زيبايي ارثي است يا اکتسابي؟
-(3 Body) 
زيبايي ارثي است يا اکتسابي؟
Visitor 879
Category: دنياي فن آوري
محققان به اين پرسش قديمي پاسخ مي‌دهند
«فلاني چه‌قدر خوشگله؛ به مادرش رفته... آب و هواي شمال خوبه؛ واسه همين مردم‌اش پوست شفافي دارن.....» قطعا شنيدن اين حرف‌ها براي شما تازگي ندارد. ولي آيا مي‌دانيد واقعا محيط چه تاثيري بر زيبايي دارد؟ و آيا تاثير توارث بر زيبايي يا نازيبايي آدم‌ها قطعي است؟
خانم‌هايي که هورمون استروژن در بدن‌شان بيشتر ترشح مي‌شود، از زيبايي ظاهري و سلامت پوست و موي بيشتري برخوردارند. نتايج مطالعات دانشمندان اسکاتلندي نشان مي‌دهد، ميزان جذابيت چهره بانوان با مقدار هورمون استروژن بدن‌شان رابطه مستقيم دارد. براي انجام اين مطالعه از چهره بانوان شرکت کننده در اين پروژه تحقيقاتي تصويربرداري شد و در هر نوبت تصويربرداري، نمونه ادراري براي تعيين ميزان هورمون استروژن بدن در اختيار محققان قرار گرفت. هورمون استروژن، هورمون جنسي زنانه است که باعث بروز صفات زنانگي در بانوان مي‌شود. ميزان هورمون استروژن که در بدن هر زن در دوره هفت ساله بلوغ توليد مي‌شود، تحت تاثير عوامل ارثي است. اين هورمون بر رشد استخوان‌ها و شکل‌گيري بافت‌هاي بدن و نيز زيبايي و شادابي زنان تاثير مي‌گذارد. شايد تصور کنيد به اين ترتيب مي‌توانيد با هورمون درماني و دريافت مقادير بالاتر استروژن به زيبايي بيشتري دست پيدا کنيد اما اين محققان تاکيد مي‌کنند هر چند بالا بودن ميزان اين هورمون در بدن دختران جوان بر ميزان جذابيت ظاهري آنها مي‌افزايد اما اين به آن معني نيست که براي دست يافتن به زيبايي بيشتر به سراغ هورمون بروند زيرا عوارض نامطلوب و منفي مصرف هورمون اضافي هنوز براي محققان روشن نشده است.
زيبايي، زيبايي مي‌آورد
محققان دانشگاه آبردين، اين مطالعه جالب را روي جذابيت چهره افراد مختلف انجام داده‌اند. دکتر بن‌جونز، روان‌شناس و يکي از اعضاي اين گروه تحقيقاتي، مي‌گويد: «مطالعات ما نشان مي‌دهد قضاوت اطرافيان درباره همان فرد بر نظر ما درباره جذابيت چهره‌‌ وي موثر است.» شايد شما هم براي نخستين بار يک بازيگر را در يک فيلم ببينيد و اصلا به نظر شما زيبا و جذاب نيايد ولي فقط کافي است بفهميد که او بازيگري است که فلان جايزه مشهور جهاني را دريافت کرده تا داستان‌هايي اسطوره‌‌اي درباره جذابيت ظاهري او بر سر زبان‌ها بيفتد و اين کم‌کم روي قضاوت شما درباره زيبايي يا جذابيت او تاثير بگذارد. در اين لحظات، معمولا ناخودآگاه تلاش مي‌کنيد نقاط جذاب چهره او را کشف کنيد و کم‌کم چهره عادي او به نظرتان متفاوت خواهد شد. دکتر جونز و گروه‌اش، روش جالبي براي انجام اين مطالعه در پيش گرفتند. آنها در ابتدا از گروهي از زنان خواستند که در اين مطالعه، شرکت کنند. از سوي ديگر، آنها از يک مرد خوش قيافه‌خواستند که در چند فيلم ويديويي بازي کند. در يکي از اين فيلم‌ها، زيبايي ظاهري اين مرد در فيلم مورد تحسين اطرافيانش قرار مي‌گرفت ولي در فيلم‌هاي ديگر، ساير بازيگران فيلم به زيبايي ظاهري او اصلا توجهي نداشتند و بي‌تفاوت از کنار او عبور مي‌کردند. سپس دانشمندان، اين فيلم را به زناني که در اين تحقيق شرکت کرده بودند نشان دادند و با کمال تعجب مشاهده کردند فيلمي که در آن زيبايي نقش اول فيلم مورد تحسين ساير بازيگران قرار مي‌گرفت، زنان نيز آن بازيگر را بسيار زيبا و جذاب ارزيابي مي‌کردند، در حالي که همان چهره در فيلمي ديگر که مورد توجه ديگران قرار نمي‌گرفت، از سوي گروه ديگري از زنان که آن فيلم را ديده بودند، بسيار عادي و معمولي ارزيابي شده بود. سرپرست اين گروه تحقيقاتي به شوخي مي‌گويد: «مثلا اگر من به همراه يک بازيگر خوش‌چهره سينما مثل «برادپيت» در خيابان قدم بزنم، بدون شک تمام نگاه‌ها به سوي اين بازيگر معروف جلب خواهد شد و زيبايي ظاهري او و بيش از آن، قضاوت و نظريه عمومي افراد جامعه درباره زيبايي چهره او، جذابيت چهره‌اش را صدها برابر پررنگ‌تر از من خواهد کرد.»
منبع:www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image