جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تست اسفناج و پنير
-(4 Body) 
تست اسفناج و پنير
Visitor 717
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

اسفناج : 1 کيلوگرم
کره: 25گرم
سير له شده: 1حبه
پياز داغ: 4 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل: به مقدار لازم
نان تست: 6تا 8 عدد
پنير پيتزاي رنده شده: 200گرم
انرژي کل 1900 کيلوکالري

روش تهيه:
 

اسفناج را پاک کرده و خوب بشوييد. سپس خرد کنيد و بگذاريد بپزد. وقتي آب آن تبخير شد با کره، يک حبه سير له شده، پياز داغ، نمک و فلفل کمي تفت دهيد. سپس بگذاريد سرد شود. روي يک قطعه نان تست کمي پنير رنده شده بريزيد و مقداري از اسفناج را قرار دهيد و سپس پنير ريخته و گريل فر را روشن کنيد و نان ها را در زير گريل به مدت 3-2 دقيقه قرار دهيد تا پنير طلايي شود.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image