جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تست اسفناج و پنير
-(5 Body) 
تست اسفناج و پنير
Visitor 808
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

اسفناج : 1 کيلوگرم
کره: 25گرم
سير له شده: 1حبه
پياز داغ: 4 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل: به مقدار لازم
نان تست: 6تا 8 عدد
پنير پيتزاي رنده شده: 200گرم
انرژي کل 1900 کيلوکالري

روش تهيه:
 

اسفناج را پاک کرده و خوب بشوييد. سپس خرد کنيد و بگذاريد بپزد. وقتي آب آن تبخير شد با کره، يک حبه سير له شده، پياز داغ، نمک و فلفل کمي تفت دهيد. سپس بگذاريد سرد شود. روي يک قطعه نان تست کمي پنير رنده شده بريزيد و مقداري از اسفناج را قرار دهيد و سپس پنير ريخته و گريل فر را روشن کنيد و نان ها را در زير گريل به مدت 3-2 دقيقه قرار دهيد تا پنير طلايي شود.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image