مواد لازم:
پياز خرد شده متوسط: 1عدد
روغن مايع مخصوص سرخ کردن : 4-3 قاشق سوپخوري
باقلا سبز پخته شده : 350گرم
شويد يا گشنيز تازه خرد شده: 3-2 قاشق سوپخوري
آرد گندم: 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل: به مقدار لازم
تخم مرغ: 6 عدد
انرژي کل 1600 کيلوکالري
روش تهيه:
پياز را با 2 قاشق سوپخوري روغن تفت دهيد تا طلايي شود. باقلا، پياز، سبزي، آرد، نمک و فلفل را به تخم مرغ هاي زده شده بيفزاييد و به خوبي مخلوط نماييد.
باقيمانده روغن را در يک تابه گرم کنيد و مخلوط حاصل را در آن بريزيد.
سطح کوکو را صاف و حرارت را کم کنيد. زمان پخت کوکوها حدود 15-12 دقيقه است. وقتي يک طرف کوکو برشته شد، طرف ديگر آن را برگردانيد تا برشته شود. سپس برش دهيد و سرونماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100