مواد لازم:
گوشت گوساله لخم: 1کيلو و 300گرم
روغن مايع: 5-4 قاشق سوپخوري
آرد گندم: 4-3 قاشق سوپخوري
برگ بو: 2عدد
پياز خرد شده متوسط: 1عدد
سير خرد شده : 3حبه
لوبيا سبز خرد شده: 120گرم
هويج خرد شده متوسط: 3عدد
پياز درسته ريز: 12عدد
شلغم خرد شده متوسط: 6عدد
کره پاستوريزه: 2قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي: 2-1 قاشق سوپخوري
سيب زميني درسته ريز: 700 گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
گوجه فرنگي متوسط: 3عدد
آبليمو: 3-2 قاشق سوپخوري
دارچين: 1 قاشق چايخوري
جعفري خرد شده: 3قاشق سوپخوري
انرژي کل: 3200 کيلوکالري
روش تهيه:
گوشت را به قطعات 5 سانتيمتري برش داده و در مقداري روغن تفت دهيد. سپس آرد را به گوشت اضافه کنيد و مجدد تفت دهيد. برگ بو، 1عدد پياز خرد شده، سير و مقداري آب اضافه نماييد و گوشت را باحرارت ملايم بپزيد. در اواخر پخت گوشت، برگ بو را از خوراک خارج کنيد، لوبيا و هويج را بيفزاييد تا سبزيجات کمي پخته شوند. سپس پياز و شلغم را با کره تفت دهيد و به همراه سيب زميني، نمک و فلفل به خوراک بيفزاييد (اگر نياز به آب اضافي بود، مقداري آب اضافه کنيد.) در آخر گوجه فرنگي را اضافه نماييد. تا همه سبزيجات به همراه گوشت پخته شوند، ولي له نشوند. در پايان پخت آبليمو و دارچين را اضافه کنيد و در ظرف بکشيد و روي آن جعفري بپاشيد و سرو نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100