مواد لازم:
پياز : 3عدد
روغن: به ميزان لازم
گوشت گوسفندي: 500گرم
زردچوبه : يک دوم قاشق چايخوري
خلال بادام: 250گرم
زعفران حل شده در آب: 2 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي: 1 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
زرشک سياه (زرشک آبي): 2قاشق سوپخوري
انرژي کل 1500 کيلوکالري
روش تهيه:
پيازها را خلالي خرد کرده و در کمي روغن تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت را خرد کنيد و به پياز اضافه نموده، کمي تفت دهيد. سپس زردچوبه را بيفزاييد. مقداري آب بريزيد و بگذاريد تا گوشت نيم پز شود. بادام ها را بشوييد و کمي تفت دهيدتا از حالت خامي درآيد. سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه کنيد. رب گوجه فرنگي را در کمي روغن تفت دهيدو با نمک و فلفل به خورش اضافه کنيد. کمي که پخت زرشک را به عنوان ترشي خورش به آن بيفزاييد و صبر کنيد تا خورش جا بيفتد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100