جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش خلال کرمانشاهي
-(8 Body) 
خورش خلال کرمانشاهي
Visitor 682
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

پياز : 3عدد
روغن: به ميزان لازم
گوشت گوسفندي: 500گرم
زردچوبه : يک دوم قاشق چايخوري
خلال بادام: 250گرم
زعفران حل شده در آب: 2 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي: 1 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
زرشک سياه (زرشک آبي): 2قاشق سوپخوري
انرژي کل 1500 کيلوکالري

روش تهيه:
 

پيازها را خلالي خرد کرده و در کمي روغن تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت را خرد کنيد و به پياز اضافه نموده، کمي تفت دهيد. سپس زردچوبه را بيفزاييد. مقداري آب بريزيد و بگذاريد تا گوشت نيم پز شود. بادام ها را بشوييد و کمي تفت دهيدتا از حالت خامي درآيد. سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه کنيد. رب گوجه فرنگي را در کمي روغن تفت دهيدو با نمک و فلفل به خورش اضافه کنيد. کمي که پخت زرشک را به عنوان ترشي خورش به آن بيفزاييد و صبر کنيد تا خورش جا بيفتد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image