جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوفته شويد باقلا
-(2 Body) 
کوفته شويد باقلا
Visitor 761
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

شويد: 1 کيلوگرم
گوشت چرخکرده: 500گرم
زرد چوبه، نمک و فلفل: به ميزان لازم
برنج : 1 پيمانه (200گرم)
تخم مرغ: 1عدد
باقلاي سبز: 1 پيمانه
پياز داغ: 2 قاشق سوپخوري
آلوي بخارا: 150 گرم
کره: 50گرم
رب گوجه فرنگي: 1 قاشق سوپخوري
آب: 1/5 ليتر
انرژي کل 3500 کيلوکالري

روش تهيه:
 

شويد را به صورت ريز خرد کرده، همراه با گوشت، نمک وادويه ها مخلوط کنيد و ورز دهيد. بعد برنج را که از شب قبل خيس نموده ايد با مواد ترکيب کرده، خوب ورز دهيد و سپس تخم مرغ را نيز اضافه نماييد تا مواد چسبندگي لازم را پيدا کنند. در اين مرحله باقلا و يک قاشق از پياز داغ را نيز به مواد بيفزاييد و مجدداً ورز دهيد. حالا به اندازه يک پرتقال از مواد برداشته و در وسط آن يک عدد آلو که از قبل خيس خورده و کمي پياز داغ قرار دهيد و به شکل گلوله درآوريد و کنار بگذاريد. در اين مرحله پياز داغ باقيمانده را با کره، رب گوجه فرنگي، فلفل و زرد چوبه داخل يک ظرف بزرگ تفت داده و يک ونيم ليتر آب اضافه کنيد و منتظربمانيد تا آب به جوش بيايد. حالا کوفته ها را يک يک داخل سس آماد شده قرار دهيد و پس از چند جوش شعله را ملايم کنيد تا مغز کوفته ها نيز کاملا پخته شود. بعد نمک کوفته را اندازه کنيد. در پايان کوفته ها را در ديس چيده و سس آن را نيز جداگانه در ظرف بکشيد و با نان و سبزي ميل نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image