مواد لازم:
ماهي قزل آلاي متوسط: 2عدد
آبليمو: 2قاشق سوپخوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
ادويه مخصوص ماهي (ادويه کاري): به ميزان لازم
زعفران حل شده: 1 قاشق
تخم مرغ : 1عدد
آرد سفيد گندم: 50گرم
پودر سوخاري: 50گرم
روغن: به ميزان لازم
انرژي کل 1200 کيلوکالري
روش تهيه:
ماهي را بشوييد و تيغ وسط آن را بگيريد. ماهي را با آبليمو، نمک، فلفل، ادويه و زعفران مزده دار کنيد. تخم مرغ را بشکنيد و هم بزنيد. ماهي را ابتدا در آرد سفيد، سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاري بغلتانيد و در روغن سرخ کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100