مواد لازم:
شکر: 225 گرم
تخم مرغ: 3عدد
وانيل: يک چهارم قاشق چايخوري
روغن مايع: 250 ميلي ليتر
پودر زنجبيل: 1 قاشق سوپخوري
کدوي رنده شده: 200 گرم
زنجبيل تازه رنده شده: 2 قاشق سوپخوري
دارچين: 1 قاشق چايخوري
آرد سفيد: 350 گرم
بيکينگ پودر: 1 قاشق چايخوري
نمک: يک دوم قاشق چايخوري
انرژي کل 4500 کيلوکالري
روش تهيه:
فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم نماييد. شکر،تخم مرغ و وانيل را خوب هم بزنيد و کم کم روغن را به آن بيفزاييد. سپس پودر زنجبيل، کدو، زنجبيل تازه رنده شده، دارچين، آرد بيکنيگ پودر و نمک را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا يکدست شود. قالب مورد نظر را چرب نموده مخلوط را در آن بريزيد. سپس ظرف را در طبقه وسط فر به مدت يکساعت قرار دهيد تا بپزد. براي تشخيص اينکه کيک پخته است مي توانيد کاردي را در آن فرو کنيد. اگر کارد به مواد کيک آغشته نشود، کيک آماده است. اجازه دهيد کيک 20 دقيقه در قالب بماند تا خنک شود. سپس از قالب خارج کنيد. خانم هاي باردار مي توانند براي جلوگيري از حالت تهوع يک برش از اين کيک را صبح ناشتا ميل نمايند. د رصورت دلخواه روي کيک را با خامه فرم گرفته تزيين کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100