جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


گاتا
-(2 Body) 
گاتا
Visitor 942
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

شير: 80 ميلي ليتر (يک سوم پيمانه)
شکر: 150گرم
کره: 50گرم
تخم مرغ: 4عدد
مايه خمير: 20گرم
آرد: 750گرم

مواد لازم براي تهيه مغز گاتا:
 

آرد : 300گرم
تخم مرغ: 3عدد
شير: 50ميلي ليتر
کره: 200گرم
پودر شکر: 200گرم
دارچين: 10گرم
مغز گردو: 50گرم
انرژي کل 7000 کيلوکالري

روش تهيه:
 

شير، شکر، کره و تخم مرغ را با هم مخلوط نماييد. مايه خمير و آرد را نيز با هم مخلوط و به مواد اضافه کنيد و خوب ورز دهيد تا به دست نچسبد. اگر خمير شل بود، آرد و اگر سفت بود، شير اضافه کنيد. به خمير، 30 دقيقه استراحت دهيد. سپس خمير را به اندازه 50گرم چونه نماييد. مغز گاتا را در ميان خمير قرار دهيد و داخل سيني چرب شده، با فاصله از يکديگر بچينيد و دوباره 10 دقيقه استراحت دهيد. با دست چونه ها را فشار دهيد تا پهن شوند. روي آنها را با چنگال سوراخ کنيد و زرده تخم مرغ بماليد.
براي تهيه مغز گاتا، همه مواد را با هم مخلوط کنيد. اگر شل بود، مقداري آرد نخودچي به آن بيفزاييد.
درجه فر: 180درجه سانتيگراد و مدت پخت: 30 دقيقه.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image