جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گاتا
-(2 Body) 
گاتا
Visitor 863
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

شير: 80 ميلي ليتر (يک سوم پيمانه)
شکر: 150گرم
کره: 50گرم
تخم مرغ: 4عدد
مايه خمير: 20گرم
آرد: 750گرم

مواد لازم براي تهيه مغز گاتا:
 

آرد : 300گرم
تخم مرغ: 3عدد
شير: 50ميلي ليتر
کره: 200گرم
پودر شکر: 200گرم
دارچين: 10گرم
مغز گردو: 50گرم
انرژي کل 7000 کيلوکالري

روش تهيه:
 

شير، شکر، کره و تخم مرغ را با هم مخلوط نماييد. مايه خمير و آرد را نيز با هم مخلوط و به مواد اضافه کنيد و خوب ورز دهيد تا به دست نچسبد. اگر خمير شل بود، آرد و اگر سفت بود، شير اضافه کنيد. به خمير، 30 دقيقه استراحت دهيد. سپس خمير را به اندازه 50گرم چونه نماييد. مغز گاتا را در ميان خمير قرار دهيد و داخل سيني چرب شده، با فاصله از يکديگر بچينيد و دوباره 10 دقيقه استراحت دهيد. با دست چونه ها را فشار دهيد تا پهن شوند. روي آنها را با چنگال سوراخ کنيد و زرده تخم مرغ بماليد.
براي تهيه مغز گاتا، همه مواد را با هم مخلوط کنيد. اگر شل بود، مقداري آرد نخودچي به آن بيفزاييد.
درجه فر: 180درجه سانتيگراد و مدت پخت: 30 دقيقه.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image