انرژي کل 1500 کيلو کالري
مواد لازم براي4-3 نفر:
روغن/ 3 قاشق سوپخوري
پياز خلالي خرد شده/ 2 عدد
نعناع خشک/ 1 قاشق سوپخوري
نمک و زردچوبه/ 1 قاشق چايخوري
آب/ 2 پيمانه
تخم مرغ/ 3 عدد
کشک ساييده شده/ 2 پيمانه
روش تهيه:
روغن را در ظرف بريزيد و با حرارت ملايم پياز را سرخ کنيد تا طلايي رنگ شود. بعد نعناع و زردچوبه را بيفزاييد و کمي که حرارت خورد، آب را در ظرف بريزيد و زماني که به جوش آمد، تخم مرغ ها را دانه دانه بشکنيد و هم بزنيد تا پخته شوند. بعد کشک را بريزيد و هم بزنيد. حالا نمک آن را اندازه کنيد و قبل از اينکه کشک به جوش بيايد، از روي حرارت برداريد و در ظرف بکشيد. اشکنه را مي توانيد با نعناع و ريحان خرد شده و پياز سفيد ميل نماييد.
منبع:نشريه ي دنياي تغذيه، شماره 99 /ع