مواد لازم:
سيب زميني پخته / 2 عدد
تخم مرغ پخته / 2عدد
خيار شور خرد شده / 100گرم
پيازچه خرد شده / 3قاشق سوپخوري
کنسرو ذرت / 2قاشق سوپخوري
شويد تازه خرد شده / 2قاشق سوپخوري
ماست / 1پيمانه
خامه / يک دوم پيمانه
آب ليمو ترش / 2قاشق سوپخوري
سرکه / 1قاشق سوپخوري
نمک،فلفل،پودرو آويشن / مقداري
روغن زيتون / 1قاشق سوپخوري
ذرت کوچک(جهت تزئين) / چند عدد
زيتون سياه وسبز / 8عدد
روش تهيه:
سيب زميني هاي پخته را پوست بگيريد وخرد نماييد.تخم مرغ هاي پخته رانيز به صورت هم اندازه وخيار شور را نگيني خرد کنيد.سپس پيازچه هاي شسته شده را به صورت حلقه اي خرد نماييد.آنگاه کنسرو ذرت را به همراه شويد خرد شده بيفزاييد وتمام مواد را مخلوط کنيد .در کاسه اي مناسب ،ماست را با خامه مخلوط کنيد وآب ليمو ترش، سرکه ،نمک ،فلفل ،پودر آويشن ودر پايان روغن زيتون رابيفزاييد.هنگامي که سس آماده شد،درون مواد سالاد بريزيد ،کاملا هم بزنيدوبه مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود. اکنون سالاد را در ظرف مناسب بريزيد واطراف آن، ذرت،پيازچه هاي تزئين شده وبرش هاي زيتون سياه وسبز قرار دهيد.
منبع:دنياي تغذيه 95