جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آلبالوپلو
-(2 Body) 
آلبالوپلو
Visitor 710
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

برنج /1کيلوگرم
گوشت چرخ کرده /نيم کيلوگرم
پياز/1عدد
البالو / 1کيلوگرم بدون هسته
شکر/نيم کيلوگرم
زعفران ساييده شده / به مقدار لازم
کره يا روغن /به مقدار لازم
نمک/ به مقدار لازم
خلال پسته /به مقدار لازم

روش تهيه:
 

گوشت چرخ کرده را با پياز رنده شده و نمک مخلوط کنيد و خوب ورز دهيد. ازآن کوفته ريزه هاي کوچکي درست کرده و در کره يا روغن تفت دهيد. آلبالوها را همراه با شکر در ظرفي لعابي بريزيد و سپس روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد و قوام بيايد(20دقيقه زمان کافي مي باشد). سپس شربت اضافي آن را بگيريد. کوفته ريزه ها را به آلبالو اضافه نموده، و بگذاريد سرد شود. برنج را از چند ساعت قبل با نمک فراوان خيس کنيد. سپس آبکش نماييد(کمي زنده تر برداريد). ته قابلمه را روغن بريزيد. سپس مقداري برنج ريخته و روي آن مخلوط آلبالو و کوفته ريزه بدهيد. اين کار را آن قدر تکرار کنيد تا همه مواد تمام شود. در لايه آخر برنج ساده قرار دهيد و زعفران را با کمي آب حل کنيد و روي برنج و اطراف برنج بريزيد و برنج را با حرارت ملايم دم کنيد. سپس در ديس بريزيد و با برنج زعفراني و خلال پسته آن را تزيين نماييد. در صورت دلخواه مي توانيد آلبالوپلو را با گوشت تکه اي يا مرغ نيز تهيه نماييد. براي آلبالو پلو لزومي ندارد آلبالو و شکر را بگذاريد که آب بيندازد. بهتراست شکر و آلبالو سريع و با مدت زمان کم پخته شود، شربت اضافي آن برداشته شود، روغن و زعفران اضافه گردد و بعد از چند جوش مورد استفاده قرار گيرد.

منبع:نشريه دنياي زنان، شماره59
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image