جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سَرقَربيلي
-(1 Body) 
سَرقَربيلي
Visitor 714
Category: دنياي فن آوري
ويژه ي گرگان
مواد لازم براي حدود 45 عدد:
پودرمايه خمير / 1 قاشق چايخوري
آرد / 375 گرم
آب ولرم/ 125 ميلي ليتر
روغن جامد / 250 گرم
روغن سرخ کردني/ به ميزان لازم
پودر قند و هل آسياب کرده/ به ميزان لازم

سَرقَربيلي

روش تهيه:
مايه خمير را با دو قاشق سوپخوري از آرد و قدري از آب ولرم مخلوط کنيد. روي ظرف را بپوشانيد و در جاي گرمي بگذاريد تا مايه خمير،فعال شود. آن گاه آرد، باقيمانده ي آب، روغن و مايه خمير را با هم مخلوط نمائيد. حالا خمير را ورز دهيد تا صاف و يکدست شود. بعد روي آن را بپوشانيد و 1 ساعت استراحت دهيد تا حجمش دو برابر شود.
اکنون هربار به اندازه ي يک فندق از خمير برداريد و گلوله کنيد. سپس خمير را پشت قربيل بگذاريد و با دو انگشت روي خمير فشار آوريد تا خمير لوله شود يا به حالت دوک درآيد.به همين ترتيب، خمير را آماده کنيد. حالا به مقدار لازم روغن درقابلمه بريزيد و داغ کنيد و خميرها را درون روغن سرخ نمائيد.اين شيريني، نبايد تغيير رنگ دهد. اينک سرقربيلي را در صافي بريزيد تا روغن اضافي اش گرفته شود. بعد از خنک شدن، آن ها را در مخلوط پودر قند و هل بغلتانيد.
نکته ي خواندني:
هل: براي نگهداري هل حتماً بايد از ظروف فلزي و يا شيشه اي در درب بسته استفاده نمود. همچنين هل بايد در حرارت پائين نگه داشته شود، زيرا گرما باعث تبخير اسانس آن مي گردد.
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 40.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image