مواد لازم براي 8-10 نفر:
لوبيا قرمز/ 200 گرم
گوشت گوساله / 400 گرم
پياز / 1 عدد
نمک، فلفل، ادويه پلوئي، زردچوبه / به ميزان لازم
هويج / 3 عدد( 200 گرم)
کشمش پلوئي / 50 گرم
برنج / 600 گرم
سير رنده کرده / 1 حبه
پيازداغ / 2 قاشق سوپخوري
زعفران حل کرده / 2 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
لوبيا را به مدت 12 ساعت بخيسانيد. سپس در آبکش بريزيد و با آب و قدري نمک آن را بپزيد. آن گاه گوشت را خرد کنيد و همراه با پياز خرد کرده، زردچوبه، فلفل و 2 پيمانه آب روي حرارت قرار دهيد تا گوشت بپزد. حالا هويج ها را خلالي خرد کنيد و در روغن تفت دهيد. سپس کشمش را بشوئيد و در روغن سرخ کنيد. اکنون برنج را همراه با نمک بخيسانيد. بعد آن را آبکش کنيد. سپس برنج را به صورت لايه لايه در قابلمه بريزيد و در ميان برنج مخلوط گوشت پخته، ادويه ي پلوئي، هويج، لوبيا قرمز، کشمش پلوئي، سير و پياز داغ را بپاشيد و در پايان روي برنج زعفران بريزيد و دم کنيد. اينک برنج را در ديس مناسبي بکشيد و ميل کنيد.
يادآوري: در اين غذاي سنتي مي توانيد به جاي گوشت گوساله از گوشت گوسفندي و يا گوشت مرغ هم استفاده کنيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.