جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پلوي لوبيا قرمز(ويژه ي آذربايجان)
-(6 Body) 
پلوي لوبيا قرمز(ويژه ي آذربايجان)
Visitor 747
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 8-10 نفر:
لوبيا قرمز/ 200 گرم
گوشت گوساله / 400 گرم
پياز / 1 عدد
نمک، فلفل، ادويه پلوئي، زردچوبه / به ميزان لازم
هويج / 3 عدد( 200 گرم)
کشمش پلوئي / 50 گرم
برنج / 600 گرم
سير رنده کرده / 1 حبه
پيازداغ / 2 قاشق سوپخوري
زعفران حل کرده / 2 قاشق سوپخوري

پلوي لوبيا قرمز(ويژه ي آذربايجان)

روش تهيه:
لوبيا را به مدت 12 ساعت بخيسانيد. سپس در آبکش بريزيد و با آب و قدري نمک آن را بپزيد. آن گاه گوشت را خرد کنيد و همراه با پياز خرد کرده، زردچوبه، فلفل و 2 پيمانه آب روي حرارت قرار دهيد تا گوشت بپزد. حالا هويج ها را خلالي خرد کنيد و در روغن تفت دهيد. سپس کشمش را بشوئيد و در روغن سرخ کنيد. اکنون برنج را همراه با نمک بخيسانيد. بعد آن را آبکش کنيد. سپس برنج را به صورت لايه لايه در قابلمه بريزيد و در ميان برنج مخلوط گوشت پخته، ادويه ي پلوئي، هويج، لوبيا قرمز، کشمش پلوئي، سير و پياز داغ را بپاشيد و در پايان روي برنج زعفران بريزيد و دم کنيد. اينک برنج را در ديس مناسبي بکشيد و ميل کنيد.
يادآوري: در اين غذاي سنتي مي توانيد به جاي گوشت گوساله از گوشت گوسفندي و يا گوشت مرغ هم استفاده کنيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image