مواد لازم براي تهيه حدود 30 عدد بيسکويت
در اين دستور العمل مي توان از خمير بادام يا مارزي پن (شيريني که با خمير آرد بادام و شکر درست مي شود)استفاده کرد.
خمير بادام / 100گرم
کره / 90 گرم
رنده پوست ليمو / 2 قاشق چايخوري
پودر شکر / (55 گرم)1/4 پيمانه
آرد معمولي / (150 گرم)1 پيمانه
تخم مرغ (زرده و سفيده جدا شود) / 1 عدد
آب / 1 قاشق چايخوري
بادام ورقه شده / (40 گرم)1/2 پيمانه
مرباي زردآلوي گرم، آبکش شده / (125 ميلي ليتر)1/2 پيمانه
خميربادام، کره،رنده پوست ليمو، شکر و زرده تخم مرغ را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا خوب مخلوط شوند. سپس آرد الک شده را در آن مخلوط مي کنيم. خمير را بر روي سطحي که آغشته به آرد است ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود. خمير را بر روي کاغذ شيريني پزي به ضخامت 5 ميلي متر پهن مي کنيم. سپس آنرا به صورت دايره، با قالب 5 سانتي متري برش مي زنيم و به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر قرار مي دهيم. سفيده تخم مرغ و آب را مخلوط مي کنيم و با قلم مو از اين مخلوط روي خميرهاي بريده شده مي ماليم، سپس بادام هاي ورقه شده را روي آن مي پاشيم. سيني را حدود 12 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سپس از فر بيرون آورده، مرباي زردآلو را روي آن مي ماليم و دوباره به مدت 5 دقيقه ديگر آن را در فر با همان درجه قرار مي دهيم. بيسکويت ها را بيرون آورده روي طبقه مشبک فر قرار مي دهيم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت