مواد لازم براي 8 نفر:
تخم مرغ/ 3 عدد
شکر / 180 گرم
وانيلين / يک هشتم قاشق چايخوري
پوست پرتقال رنده کرده / 1 قاشق چايخوري
روغن مايع / يک سوم پيمانه ( 80 ميلي ليتر)
آب پرتقال / سه چهارم پيمانه ( 180 ميلي ليتر)
آرد / 300 گرم
بيکينگ پودر/ 2 قاشق چايخوري
روش تهيه:
ابتدا تخم مرغ ها، شکر و وانيلين را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا کاملاً غليظ و کرم رنگ شود. آن گاه پوست پرتقال، روغن و آب پرتقال را بيفزائيد و پس از کمي مخلوط کردن، آرد و بيکينگ پودر الک کرده را در دو نوبت به مايه اضافه کنيد و به آرامي مخلوط نمائيد. حالا مايه را در قالب چربکرده اي به قطر 20 سانتيمتر بريزيد. سپس به دستگاه پيش گرمايش دهيد و پايه ي فلزي کوتاه را در دستگاه بگذاريد. اکنون قالب را روي آن قرار دهيد و دکمه ي کانوکشن را روي 240 درجه ي سانتيگراد تنظيم کنيد و کيک را به مدت 16 تا 17 دقيقه بپزيد. در صورت نداشتن کانوکشن،از ترکيب مايکروويو 40 و گريل استفاده کنيد و کيک را به مدت 16 دقيقه بپزيد. چنانچه از مايکروويو استفاده مي نمائيد، مي بايد قالب کيک مناسب دستگاه باشد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.