مواد لازم براي 2-4 نفر:
ماست / يک چهارم پيمانه ( 60 ميلي ليتر)
پودر تندوري / يک چهارم پيمانه
پيازچه ي خرد کرده / 3 ساقه
سير خرد کرده / 2 حبه
پودر زنجفيل/ يک سوم قاشق چايخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم
ران مرغ بدون استخوان / 4 عدد
روش تهيه:
ابتدا در ظرف مناسبي ماست، پودر تندوري، پيازچه، سير، پودر زنجفيل، نمک و فلفل را مخلوط کنيد. آن گاه گوشت مرغ را به قطعات درشت خرد کنيد و به آن بيفزائيد و به مدت 4 ساعت در يخچال بگذاريد تا گوشت مزه دار شود. اکنون تابه ي مناسبي را چرب کنيد و روي اجاق قرار دهيد و تکه هاي مرغ را در آن سرخ کنيد. سپس آن ها را در ظرف مناسبي بچينيد، با گل هاي پيازچه تزئين کنيد و رويش سس کچاپ بريزيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.