جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
8درد عضلاني بدن که نبايد از آن غافل شويد
-(4 Body) 
8درد عضلاني بدن که نبايد از آن غافل شويد
Visitor 697
Category: دنياي فن آوري
وقتي نوبت به درد عضلاني مي رسد، به طور کل دو نوع درد داريم: يک درد هست که قابل تحمل است و مي توانيد با آن کنار بياييد و درد ديگري هم هست که به هيچ وجه نبايد ناديده اش بگيريد.
اگر نتوانيد اين دو موقعيت را از هم تشخيص دهيد، ممکن است خيلي برايتان مشکل ساز شود چون آسيبديدگي هايي هست که اگر بطور مداوم تشديد شوند، مطمئناً نياز به زمان استراحت طولاني مدتي پيدا مي کنند.
ياد گرفتن تفاوت اين دو درد، به خصوص اينکه بفهميد براي چه دردهايي بايد احساس خطر کنيد، به شما کمک مي کنند همچنان به تمريناتتان ادامه دهيد و از آسيبديدگي ها هم دور بمانيد.
حتماً يادتان باشد، مطالبي که در اينجا مطرح مي کنيم، بااينکه ازجمله متداولترين موقعيت ها و مشکلات هستند، اما به هيچ وجه نمي تواند جاي مشاوره با پزشک متخصص را برايتان بگيرد. اگر احساس مشکل مي کنيد و مطمئن نيستيد چه اتفاقي برايتان افتاده است، حتماً در اولين فرصت ممکن به پزشک مراجعه کرده و با او در اين مورد مشورت کنيد.
در زير به 8 مورد از انواع دردهاي بدن که نبايد ناديده بينگاريدشان، اشاره مي کنيم.

1) درد ناگهاني سر و گردن
 

اگر به طور ناگهاني، مخصوصاً هنگام اسکات زدن با وزنه هاي خيلي سنگين، در ناحيه سر احساس درد کرديد، بلافاصله دست نگهداريد و نگاهي به فرم حرکتتان بيندازيد. اين درد که نبايد از آن غافل شويد، مي تواند درنتيجه اورلود رگ هاي خوني به خاطر فشار تمرين باشد يا اينکه يکي از عضلات درگير در برخورد با فشار و استرس وارده از طرف وزنه ها، مشکل دارد.
اگر شما هم از جمله بدنسازاني هستيد که در حرکت اسکات با وزنه هاي شديداً سنگين کار مي کنيد، اطمينان يابيد که حين حرکت نگاهتان رو به جلو باشد و عضلات شانه و گردن را کاملاً شل و آزاد نگه داريد. اگر حالتتان به اينصورت نباشد، ممکن است مقداري از فشار وزنه ها روي گردن و سر وارد شده و باعث درد جدي در اين ناحيه شود.

2) سوزش شديد کشاله ران
 

اگر تمرينات سنگين اسکات، ددليفت يا لانگز انجام مي دهيد و درد بسيار شديد و ناگهاني در ناحيه کشاله هاي ران احساس کرديد، حتماً همان لحظه دست از تمرين بکشيد چون اين دردي است که به هيچ وجه نبايد از آن غافل شويد. اين درد برحسب شدت آسيبديدگي، مي تواند يک گرفتگي عضلاني ساده باشد يا کشيدگي جدي عضلات.
اگر خواستيد همان حرکت را دوباره انجام دهيد (مثلاً حرکت لانگز) و اين درد همچنان ادامه داشت، اما با شدت کمتر، اين نشانه کاملاً روشني است که عضلات داخلي ران شما به طور جدي دچار کشيدگي شده اند.
بااينکه برخي گرفتگي هاي عضلاني حين تمرينات سنگين انتظار مي رود اما اين نوع درد و کشيدگي که تقريباً مشابه گرفتگي است نشانه اين است که چيزي به طور جدي در بدنتان مشکل پيدا کرده و براي جلوگيري از آسيبديدگي بيشتر حتماً بايد دست بکشيد. اگر مشکلتان همين است، آن حرکت را متوقف کرده و سراغ تمرين بعدي برويد، البته دقت کنيد که تمرين بعديتان روي عضلاتي کار کند که ديگر روي عضله مورد نظر فشار وارد نکند. همچنين بلافاصله بعد از تمرين عضله آسيبديده را به دقت بکشيد و درصورت امکان روي آن يخ بگذاريد تا اگر تورم دارد برطرف شود. چهار روز تا يک هفته به آن عضله استراحت بدهيد و بعد دوباره تمرينات خود را از سر بگيريد.

8درد عضلاني بدن که نبايد از آن غافل شويد

3) درد جدي کمر
 

بااينکه هميشه بايد مراقب هر نوع درد کمر که برايتان اتفاق مي افتد باشيد، وقتي درد آن مستقيم و شديد باشد، بايد بلافاصله دست از تمرين بکشيد چون اين مورد يکي از حادترين دردهايي است که به هيچ وجه نبايد ناديده بگيريد. درد تند و تيز معمولاً نشانه اي آشکار است که مشکلي در بدنتان اتفاق افتاده و علت آن ممکن است جابه جا شدن ديسک يا وارد شدن فشار روي عصب باشد.
اگر تعداد بالايي ليفت انجام داده ايد که نياز به بالا بردن وزنه بالاي سرتان داشته است (مثل وزنه برداري يکضرب، پرس سرشانه و از اين قبيل) پس فشار زيادي روي استخوانهاي مهره ها وارد کرده ايد.
از جمله اصلاحاتي که بايد صورت دهيد، تغيير طرز قرارگيريتان است چون ممکن است حرکت را در حالتي انجام داده باشيد که ستون مهره ها خارج از تراز رفته باشد که موجب درد عميقي در بدن مي شود.
دراولين فرصت به يک پزشک متخصص مراجعه کنيد تا ببينيد کمرتان تا چه ميزان آسيب ديده است و قبل از اينکه دوباره به سراغ وزنه ها برويد، حتماً مشکلتان را برطرف کنيد. يادتان باشد درصورت داشتن چنين مشکلي به هيچ عنوان به تمرين ادامه ندهيد، چون کوچکترين مشکلي که براي ستون مهره هايتان اتفاق بيفتد، ساير نقاط بدنتان هم در معرض آسيبديدگي جدي قرار مي گيرند.

4) درد قوزک پا حين دويدن
 

خيلي از دونده ها خيلي به ورزششان متعهد هستند و خيلي برايشان پيش آمده که طي تمريناتشان دچار درد در قسمتي از بدنشان شده باشند. هر زمان که سعي مي کنيد به اندازه مسافتي که دونده ها مي دوند، بدويد، مطمئناً درد جدي براي خودتان ايجاد مي کنيد.
متاسفانه اين به آن معني هم هست که دونده ها خود را به چنين دردهايي عادت داده اند و خودشان را مجبور مي کنند که باوجود اين درد به راهشان ادامه دهند، درصورتيکه خيلي از دردهايي که تحمل مي کنند، ازجمله دردهاي بسيار جدي است که به هيچ وجه نبايد ناديده شان انگاشت.
وقتي حين دويدن چنين دردي در پاي خود احساس کرديد، زمانش رسيده که تردميل را نگهداشته و به درد قوزکتان رسيدگي کنيد. اين درد مي تواند نشانه کشيدگي قوزک يا رباطهايتان باشد و اگر ناديده گرفته شوند ممکن است باعث شود هفته ها از تمرينتان عقب بمانيد.
مفصل قوزک پا تاندون ها و رباط هاي زيادي در خود دارد به خاطر همين اين احتمال خيلي زياد است که با يک گام اشتباه که برمي داريد صدمه اي به يکي از اينها وارد شود. داشتن يک جفت کفش مناسب و دويدن در سطوح صاف راه خوبي براي پيشگيري از بروز دردهاي قوزک پا است اما به طور کامل نمي توان از بروز چنين دردهايي جوگيري کرد. پس وقتي مي دويد، به بدنتان گوش دهيد و هر زمان که احساس کرديد که بايد دويدن را متوقف کنيد، دست نگهداريد.

5) گرسنگي بيش از حد
 

براي خيلي از افراد، ساختن بدنشان مهمترين اولويت زندگي است. چه فکرشان شرکت در مسابقات بدنسازي باشد يا صرفاً بخواهند به اين و آن پز بدهند که سعي و تلاشهايشان در باشگاه نتيجه بخش بوده است، خودشان را تا حد بيشتر از توانشان جلو مي برند تا به اهدافشان برسند.
وقتي عضله ها ساخته شدند، به جايي مي رسند که بايد شديداً مراقب رژيم غذاييشان باشند و هر چيزي را نخورند. اگر شما هم در رژيم غذايي خود جدي هستيد و چند ماهي است که خورد و خوراک خود را شديداً محدود کرده ايد، واقعاً بايد به زبان بدن خود گوش دهيد.
گاهي اوقات بعد از رژيم هاي خيلي سخت، توازن هورموني بدن برهم مي خورد و شما احساس گرسنگي شديد خواهيد کرد که به هيچ طريق از بين نمي رود. اين وضعيت آشکارا نشان مي دهد که بدنتان ميخواهد چيزي به شما بگويد و شما بايد يک تا دو هفته به خودتان مرخصي بدهيد.
کالري هاي مصرفيتان را دوباره بالا بياوريد و بعد از اين دوره دوباره به رژيم سفت و سخت سابقتان برگرديد. اينبار متوجه خواهيد شد که وقتي مرخصيتان از رژيم به سر آمد، چربي سوزيتان بسيار شديدتر از قبل ادامه مي يابد.

6) احساس سرگيجه
 

درد ديگري که موقه تمرين نبايد ناديده بگيريد، احساس سرگيجه است. اين مشکل بيشتر زماني اتفاق مي افتد که در حرکتي تا نيمه خم هستيد و دوباره به وضعيت ايستاده برمي گرديد. بااينکه در خيلي افراد سرگيجه انتظار مي رود اگر موضوعي هميشگي برايتان باشد خيلي خوب است که فشارخونتان را اندازه گيري کنيد چون ممکن است اين نشانه اي از مشکل فشارخون باشد.
بااينکه خيلي ها بايد مراقب باشند فشارخونشان بالا نرود، شما اگر دچار چنين مشکلي شديد، احتمالاً فشارخونتان پايين آمده است. باتوجه به خطري که احساس سرگيجه مي تواند در پرس هاي بالاي سر برايتان ايجاد کند، بايد حتماً دقت و توجه کافي به اين مشکل داشته باشيد.
يک کاري که بايد بکنيد اين است که مقدر کافي نمک در رژيمتان مصرف کنيد. بااينکه نبايد در مصرف نمک زياده روي هم بکنيد، اما مصرف به اندازه آن را نبايد فراموش کنيد. پس تازماني که کاملاً سالم باشيد و هيچ مشکل سلامتي خاصي هم نداشته باشيد، کمي مصرف اضافه تر نمک براي شما که فعاليت فيزيکي بالايي دارد مي تواند مفيد باشد، چون با عرق کردن حين تمرين اين نمک ها دفع خواهند شد.
به خاطر داشته باشيد که مطالبي که گفتيم نبايد برايتان پاسخ کامل باشد و اگر اين مشکل مداوماً برايتان اتفاق افتاد حتماً بايد به دنبال پزشکي مجرب براي تشخيص مشکل خود برويد.

7) درد ساق پا
 

درد و ورم ساق پا يکي ديگر از مشکلات متداول در ورزش دو مي باشد که به خاطر اعمال فشار مداوم بر استخوان درشت ني ايجاد مي شود. بااينکه خيلي از دردهاي ساق ممکن است به خاطر کار کشيدن بيش از حد از پا باشد و بعد از چند روز دوباره سلامت شود، اما اگر از مشکل درد و ورم ساق پا مزمن رنج مي بريد بايد حتماً دوره ريکاوري را به طور کامل طي کنيد.
اگر مي بينيد که اين مشکلتان بيشتر از دو هفته است که ادامه پيدا کرده است، حتماً به دنبال يک پزشک متخصص ورزشي رفته و درمان را جويا شويد.

8) خستگي مفرط و مداوم
 

و آخرين نوع درد که به شما معرفي مي کنيم، خستگي است، آنهم خستگي که به هيچ طريق از بين نمي رود. هرچه خوابتان را بيشتر مي کنيد، تغذيه تان را متعادل تر مي کنيد، چند روز مرخصي مي گيريد و استراحت مي کنيد و هر کاري که مي کنيد اين خستگي بهتر نمي شود که نمي شود. اين مي تواند نشانه بارزي از تمرين زدگي باشد.
خيلي از آقايون عادت دارند که با درد مداوماً کنار بيايند و باوجود آن به فعاليتشان ادامه دهند، درمورد شدت و حجم تمرين هم وضع به همين منوال است.
اگر مي بينيد که انگيزه و اشتياق کمتري براي ساير جوانب زندگيتان که سابقاً از آن لذت ميبرديد، به جز تمرين، داريد مي تواند نشانه اي از تمرين زدگي باشد. اما اگر خيلي وقت است که از باشگاه به خودتان مرخصي نداده ايد و در چند وقت گذشته هم پيشرفتي در کارتان مشاهده نکرده ايد، حتماً زمان استراحتتان رسيده است. تمرين زدگي، برحسب شدت آن، ممکن است از دو هفته تا چند ماه طول بکشد تا درمان شود. به همين دليل است که اگر مي خواهيد خيلي از تمريناتتان عقب نمانيد، بايد توجه خاصي به اين مشکل داشته باشيد.

? مقابله با دردها
 

به هيج عنوان نسبت به هيچکدام از اين دردها بي توجه نباشيد. وقتي مي خواهيد فراتر از توانتان از خودتان کار بکشيد، داشتن آستانه درد بالا چيز خوبي است اما اگر از دردهايي که مي تواند واقعاً به شما صدمه بزند، مطلع نباشيد، ممکن است خودتان را در معرض مشکلات بسيار جدي و بزرگي قرار دهيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image