انرژي کل 1800 کيلو کالري
مواد لازم :
فيله گوساله : 300 گرم
روغن زيتون : 2 قاشق سوپخوري
هويج : 100 گرم
کرفس : 100 گرم
کلم برگ سفيد : 100 گرم
فلفل دلمه سبز، زرد و قرمز : هر کدام نصف عدد
قارچ : 300 گرم
پياز : 1 عدد
سويا سس : نصف پيمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
نشاسته ذرت : 1 قاشق سوپخوري
آب : نصف پيمانه
روش تهيه :
فيله گوساله را به صورت خلالي خرد کنيد و با مقداري روغن زيتون تفت دهيد. سپس هويج را با مقداري آب روي حرارت قرار دهيد تا نيم پز شود. حالا آن را به صورت کبريتي يا خلالي خرد نماييد. کرفس را نيز به صورت کبريتي و هم اندازه هويج ها خرد کنيد و روي حرارت بگذاريد تا تفت بخورد. آنگاه کلم برگ و فلفل دلمه اي را نيز به صورت کبريتي خرد نماييد و تفت دهيد. سسپس قارچ ها را خلال کنيد و بيفزاييد و با اين مواد تفت دهيد. اکنون پياز را خلالي خرد نماييد و تفت دهيد. آنگاه سويا سس را به همراه کمي نمک و فلفل ترکيب نموده، با اين مواد مخلوط کنيد. در پايان، نشاسته ذرت را در آب حل نماييد و در مخلوط سبزيجات بريزيد و منتظر بمانيد تا آب سبزيجات کمي لعابدار شود.
اين غذا بهتر است در ظرف هاي مخصوص غذاي چيني به نام وک تهيه شود.
منبع: دنياي تغذيه 97