انرژي کل 2200 کيلوکالري
مواد لازم:
نان تست/ 6 برش
سس فرانسوي/ 2 قاشق سوپخوري
کوکتل دودي/ 4 عدد
پياز/ 1 عدد
کره/ 80گرم
نمک،فلفل و زردچوبه/ به ميزان لازم
قارچ/ 200 گرم
آبليمو/ 1 قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده/ 2 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي حلقه اي/ 2 عدد
پنير تست/ 3 برش
روش تهيه:
روي نان هاي تست را مقداري سس فرانسوي بماليد. کوکتل ها را خرد کنيد و به همراه پياز ريز خرد شده و کره کمي تفت دهيد. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را نيز اضافه نماييد و مقداري تفت دهيد. حالا قارچ ها را ريز خرد کنيد و با مقداري کره و آبليمو روي حرارت تند قرار دهيد تا نرم شود. سپس مقداري از کوکتل هاي آماده را روي نان تست قرار دهيد و روي آن کمي قارچ بريزيد. روي قارچ ها نيز کمي جعفري خرد شده بريزيد و چند برش گوجه فرنگي قرار دهيد. سپس يک برش پنير تست را روي تمام مواد بگذاريد و يک عدد نان تست روي آن قرار دهيد. اين را روي تمام مواد بگذاريد و يک عدد نان تست روي آن قرار دهيد. اين ساندويچ تست را درون دستگاه ساندويچ ساز، به مدت 3 دقيقه قرار دهيد تا کاملا داغ شود و به هم نچسبد. سپس آن را با سس قرمز ميل نماييد.
منبع: نشريه ي دنياي تغذيه، شماره ي 90