جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چطور کودکان‌مان را از خطر دور کنيم؟
-(6 Body) 
چطور کودکان‌مان را از خطر دور کنيم؟
Visitor 720
Category: دنياي فن آوري

چطور کودکان‌مان را از خطر دور کنيم؟

فرزندان ما، براي‌مان عزيزترين موجودات روي زمين هستند و قطعاً سلامتي آنها مهم‌ترين چيزي‌است که به آن فکر مي‌کنيم.
خصوصا اگر کم سن و سال باشند و قدرت تشخيص خطر را نداشته باشند.
اولين و مهم‌ترين گامي که ما مي‌توانيم براي سلامتي آنها برداريم، رعايت نکات ايمني در خريد وسايل براي آنهاست. نکاتي که به آن اشاره مي‌کنيم، مي‌تواند براي شما بسيار مفيد باشد.

? هنگام خريد هر وسيله‌اي براي دلبندتان:
 

با دست خود تمام سطح وسيله و اطراف انرا لمس کنيد. خصوصاً جاهايي که امکان دست زدن کودک‌تان به آنجا وجود دارد. مطمئن شويد که هيچ نقطه‌اي دست او را پاره يا دچار خراشيدگي نمي‌کند. مراقب نقاطي هم که ممکن است با آفتاب خوردن بيش از اندازه داغ شود باشيد.
مراقب نقاطي را که ممکن است دست فرزندتان در آن گير کند و يا پيچ بخورد باشيد.
تمامي جاهايي را که با پيچ و مهره به وسيله مورد نظر پيچ شده‌اند را بررسي کنيد تا مبادا اين مهره‌ها به خوبي سفت نشده باشند.

? چند نمونه از وسايلي که نياز به توجه دارند:
 

? صندلي ماشين:
توصيه مي‌کنيم که تا زماني‌که فرزندتان کمتر ار 20 کيلو وزن دارد، حتماً در هنگام رانندگي او را در صندلي مخصوص بنشانيد. اين صندلي‌ها که داراي کمر بند ايمني هستند کودک شما را از خطرهاي مختلف محفوظ مي‌دارند. به ياد داشته باشيد که کمربند صندلي را حتماً ببنديد.
صندلي را خريداري کنيد که از لحاظ ايمني تأييد شده باشد و ايمني را تضمين کند.
دقت کنيد که صندلي سيستم خيلي پيچيده براي باز يا بسته شدن نداشته باشد تا هر بار شما را به مشقت بيندازد.
? تختخواب:
اين را بدانيد که فاصله تشک تخت تا بدنه آن نبايد از دو انگشت بيشتر باشد، زيرا ممکن است سر کودک شما در آن منطقه آسيب ببيند. بهترين کار پر کردن خلأ با ملحفه است.
نرده‌هاي تخت بايد کمتر از چهار سانتيمتر با يکديگر فاصله داشته باشند تا سر کودک‌تان بين آنها گير نکند.
لولاها و پيچ‌هاي تخت نبايد در دسترس کودک‌تان باشد.
رنگ تخت بايد ايمن و بدون مواد سمي باشد.
بالش‌هاي بسيار نرم را انتخاب نکنيد تا زماني که نوزادتان بتواند خود سرش را از روي بالش بالا بياورد. بالش‌هاي خيلي نرم در دوران کودکي زماني که صورت بچه به بالش باشد مي‌تواند خطر خفگي داشته باشد.
? کالسکه و صندلي‌هاي بلند:
هر چيزي که کودک‌تان روي آن مي‌نشيند، بايد پايه‌هاي پهن و قوي داشته باشد تا امکان برگشتن آن را کم کند.
کالسکه يا صندلي حتما بايد کمربند داشته باشد تا از افتادن کوچولوي شما جلوگيري شود.
قبل از خريد کالسکه چند بار آن را ببنديد و باز کنيد تا ببينيد آيا راحت باز و بسته مي‌شود و يا به‌راحتي در صندوق ماشين‌تان جا مي‌شود.
دقت داشته باشيد مواد به‌کار رفته در اين وسايل سمي نبوده و براي فرزندتان ايجاد مسموميت نمي‌کنند و همچنين نقاط کليدي اين وسايل در دسترس فرزندتان نباشد.
چرخ‌هاي کالسکه حتماً بايد سفت و سخت باشند و حتما چرخ‌هاي عقب به ترمز مجهز باشد
? لباس‌ها:
لباسي را براي او بخريد که از جنس قابل اشتعال نباشد و مواد به‌کار رفته در لباس را کنترل کنيد.
دقت داشته باشيد که دگمه‌هاي لباس و حتا زيپ‌ها به‌خوبي و محکم به لباس دوخته شده باشند، زيرا آنها مي‌توانند به‌راحتي کودک را در معرض خطر خفگي قرار دهند.
نوزاد شما علاوه بر عوض شدن هر ساعته پوشکش نياز به عوض کردن لباس‌هايش دارد. لباس‌هاي مخصوصي را براي خواب يا بيرون رفتن و حتي سرما يا گرماي ناگهاني هوا دم دست خود داشته باشيد.
لباس نوزادتان را همراه لباس‌هاي خودتان نشوييد و حتماً پودرهاي متوسط و رقيق استفاده کنيد و به ياد داشته باشيد که آنها را دو بار آبکشي نماييد.
از نرم‌کننده‌هاي لباس استفاده نکنيد، زيرا در اوايل تولد پوست کودک‌تان بسيار حساس است و او را دچار عارضه‌هاي پوستي مي‌کند.
? اسباب‌بازي‌ها:
مطمئن شويد که هيچ نقطه‌اي از اسباب بازي کمتر از چهار سانتيمتر نباشد، زيرا ممکن است کودک‌تان آن را وارد دهان کند و باعث خفگي‌اش شود.
از خريد هر اسباب‌بازي که داراي نقاط نوک تيز و يا برنده است، اجتناب کنيد و مواظب باشيد جنس آن از موادي همچون سيم‌ها و يا مواد فلزي خطرناک نباشد.
اسباب‌بازي نبايد از شيشه ساخته شده باشد و مراقب باشيد بر چسب بهداشت روي اسباب‌بازي باشد.
عروسک‌ها و اسباب پارچه‌اي بايد قابل شستشو و غير قابل اشتغال باشند.
مراقب باشيد که هر اسباب‌بازي عمري دارد، استفاده بيش از حد آن مي‌تواند به تکه‌تکه شدن آن بيانجامد که براي کودک‌تان خطر دارد. اگر اسباب‌بازي مورد نظرتان از الياف ضعيف ساخته شده و امکان جدا شدن دگمه‌ها و يا وسائل تزييني آن وجود دارد، فوراً آن را از جلوي دست کودک‌تان برداريد.
هر چند وقت يک‌بار از سالم بودن اسباب‌بازي‌هاي کودک‌تان با خبر شويد و آنهايي که در حال تبديل شدن به خطر براي فرزندتان هستند را کنار بگذاريد.
ما هر پيشنهادي را که تصور مي‌کنيم براي حفظ سلامتي کودک‌تان مفيد است را بيان کرديم اما به‌خاطر داشته باشيد او به مراقبت هر لحظه شما نياز دارد، پس چشم خود را از روي او برنداريد!خطر هر لحظه در کمين اوست.
منبع:همشهري
ارسالي از طرف کاربر محترم : omidayandh
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image