مواد لازم براي 2 قرص نان :
پياز خرد كرده / 2 عدد متوسط
روغن زيتون / 2 قاشق سوپخوري
آرد / 750 گرم
نمك / 1 قاشق چايخوري
مايه خمير خشك فوري / 2 قاشق چايخوري
زيتون سياه يا سبز خرده كرده / 225 گرم
جعفري ، گشنيز يا نعنا خرد كرده/ 4 قاشق سوپخوري
آب گرم /2 پيمانه
روش تهيه
پياز را در روغن تفت دهيد تا نرم و سبك شود . آن گاه آرد ، نمك ، مايه خمير ، پياز ، زيتون و سبزي را در كاسه اي بريزيد و مخلوط كنيد . حالا آب را بيفزائيد و مواد را با هم مخلوط نمائيد تا خمير شود . اگر خمير خشك بود ، آب بيش تري اضافه كنيد . اكنون خمير را روي سطحي آرد پاشي شده، به مدت 10 دقيقه ورز دهيد تا صاف و يكدست شود.
خمير را درون كاسه چربكرده بگذاريد ، روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي نگه داريد تا حجمش دو برابر شود . اينك خمير را به دو قسمت مساوي تقسيم كنيد و هر كدام را به شكل توپ درآوريد و در دو سيني چربكرده قرار دهيد . حالا روي خميرها را بپوشانيد و در جاي گرمي نگه داريد تا حجمشان دو برابر شود . بعد با چاقوي تيزي ، روي هر يك سه برش ايجاد كنيد و كمي روغن زيتون بماليد . سپس در فر (تاون) گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد ، به مدت تقريبي 40 دقيقه قرار دهيد تا نان ها بپزند و طلائي رنگ شوند.
منبع:آشپز باشي ش 42