جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سور پياز (ويژه بندرعباس)
-(8 Body) 
سور پياز (ويژه بندرعباس)
Visitor 957
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 2 -4 نفر:
ماهي شور (ماهي سوري) / 500 گرم
زردچوبه /1 قاشق چايخوري
پياز درشت / 2 عدد
فلفل چيلي / 2 تا 3 عدد
ليموعماني / 1 تا 2 عدد
روغن مايع / به ميزان لازم

سور پياز (ويژه بندرعباس)

روش تهيه
ابتدا ماهي را پوست بكنيد و چند ساعت در آب بخوابانيد . در طي اين مدت ، يكي دو بار آبش را عوض نمائيد تا شوري آن گرفته شود. سپس در آبكش بگذاريد . بعد پياز را به صورت حلقه هاي خيلي نازك خرد كنيد و در روغن تفت دهيد تا سبك شود . به ماهي نيز زردچوبه بزنيد و آن را در روغن سرخ كنيد . حالا 2 تا 3 پيمانه آب جوشيده به آن بيفزائيد و حرارت را ملايم كنيد ، چند دانه فلفل چيلي و ليموعماني هم اضافه نمائيد .در صورت دلخواه ، مي توانيد 2 عدد سيب زميني هم پوست بگيريد و به شكل مكعب خرد كنيد و آن را در اواخر طبخ بيفزائيد تا بپزد .
يادآوري : در بندر عباس ، اين غذا را معمولاً با نان ميل مي كنند. در صورت تمايل ، مي توانيد اين غذا را با پلو هم استفاده كنيد.
منبع:آشپز باشي ش 42
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image