مواد لازم براي 2 -4 نفر:
ماهي شور (ماهي سوري) / 500 گرم
زردچوبه /1 قاشق چايخوري
پياز درشت / 2 عدد
فلفل چيلي / 2 تا 3 عدد
ليموعماني / 1 تا 2 عدد
روغن مايع / به ميزان لازم
روش تهيه
ابتدا ماهي را پوست بكنيد و چند ساعت در آب بخوابانيد . در طي اين مدت ، يكي دو بار آبش را عوض نمائيد تا شوري آن گرفته شود. سپس در آبكش بگذاريد . بعد پياز را به صورت حلقه هاي خيلي نازك خرد كنيد و در روغن تفت دهيد تا سبك شود . به ماهي نيز زردچوبه بزنيد و آن را در روغن سرخ كنيد . حالا 2 تا 3 پيمانه آب جوشيده به آن بيفزائيد و حرارت را ملايم كنيد ، چند دانه فلفل چيلي و ليموعماني هم اضافه نمائيد .در صورت دلخواه ، مي توانيد 2 عدد سيب زميني هم پوست بگيريد و به شكل مكعب خرد كنيد و آن را در اواخر طبخ بيفزائيد تا بپزد .
يادآوري : در بندر عباس ، اين غذا را معمولاً با نان ميل مي كنند. در صورت تمايل ، مي توانيد اين غذا را با پلو هم استفاده كنيد.
منبع:آشپز باشي ش 42