مواد لازم براي 6-8 نفر :
روغن زيتون / 1 قاشق سوپخوري
سينه مرغ (بدون پوست و استخوان)/1 كيلوگرم
كره / 50 گرم
سير / 3 حبه
آرد / 150 گرم
خامه ي ساده / 200 گرم
ماست پر چرب / 400 ميلي ليتر
پيازچه ي خرد كرده / يك چهارم پيمانه
پنير گوداي رنده كرده / 250 گرم
پاستا / 500 گرم
نمك و فلفل / به ميزان لازم
روش تهيه
روغن زيتون را داخل تابه اي بريزيد و گرم كنيد . سينه ي مرغ را به قطعات مستطيل شكل 1×3 سانتيمتر خرد كنيد و در روغن سرخ نمائيد . بعد آن ها را از تابه درآوريد و كره را درون تابه برييد . سير را رنده كنيد و در كره تفت دهيد . اكنون آرد را به آن بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد . پس از حدود يك دقيقه ، خامه ، ماست ، پيازچه و در آخر ، پنير گودا را به سس اضافه نمائيد و چند دقيقه صبر كنيد تا پنير آب شود . بعد سس را از روي حرارت برداريد و به مدت 15-20 دقيقه روي حرارت نگه داريد تا مرغ بپزد . حالا پاستا را مطابق دستور العمل هاي پيشگفته بپزيد و همراه با سس پنير گودا ميل كنيد.
منبع:آشپز باشي ش 42