مواد لازم براي 12 نفر
تخم مرغ / 4 عدد
شكر / 170 گرم
كره ذوب كرده و سرد شده / 100 گرم
بادام آسياب كرده 250 گرم
آرد / 3 قاشق سوپخوري
بيكينگ پودر /يك قاشق چايخوري
وانيل /يك چهارم قاشق چايخوري
رنگ سبز خوراكي به ميزان لازم
مواد لازم براي رويه ي كيك :
پنير خامه اي /300 گرم
پودر شكر /100 گرم
وانيل /يك چهارم قاشق چايخوري
خامه ي فرم گرفته 100 گرم
روش تهيه
زرده هاي تخم مرغ را در كاسه ي مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا رنگش روشن شود . آن گاه نيمي از شكر را به تدريج بيفزائيد و به هم زدن ادامه دهيد تا مايه غليظ شود . سفيده هاي تخم مرغ را در كاسه ي ديگري بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد و با قيمانده شكر را به آن بيفزائيد . سپس زرده ها و سفيده هاي تخم مرغ زده شده را ، به آرامي با يكديگر مخلوط كنيد و كره را بيفزائيد . بعد بادام ، آرد ، بيكينگ پودر ، وانيل و رنگ را اضافه كنيد و مايه را به كمك ليسك هم بزنيد تا صاف و يكدست شود . ولي حجم مايه از بين نرود! حالا آن را در قالب چربكرده اي به اندازه ي 20×30سانتيمتر بريزيد و صاف كنيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد ، به مدت تقريبي 40 دقيقه بپزيد . سپس صبر كنيد تا كيك كاملاً خنك شود . آن گاه روي كيك را با مواد رويه بپوشانيد و به مدت 2 ساعت در يخچال نگه داريد تا به اصطلاح كيك جا بيفتد . اكنون كيك را به اندازه هاي دلخواه ببريد و در صورت تمايل ، با گلبرگ هاي گل رز آميخته به شكر تزئين كنيد . اينك كيك را براي پذيرائي ، در ديس زيبائي بچينيد .
روش تهيه مواد رويه :
پنير خامه اي را در كاسه ي مناسبي بريزيد ، پودر شكر را به آن اضافه كنيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود . سپس وانيل و خامه ي فرم گرفته را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
منبع:آشپز باشي ش 42