مواد لازم براي 8-10 نفر:
تخم مرغ / 4 عدد
شكر ريز / 225 گرم
كره ي ذوب كرده و سرد شده / 225 گرم
خامه ي ساده /50 ميلي ليتر
پوست پرتقال رنده كرده / يك قاشق چايخوري
آرد / 225 گرم
بيكينگ پودر / يك و يك چهارم قاشق چايخوري
مواد لازم مياني :
ورق ژلاتين / 2 عدد
پنير خامه اي / 200 گرم
شكر ريز / 100 گرم
وانيلين / يك چهارم قاشق چايخوري
خامه ي ساده / 200 گرم
رنگ خوراكي / به دلخواه به ميزان لازم
روش تهيه :
تخم مرغ ها و شكر را در كاسه ي مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود . آن گاه كره را بيفزائيد و مخلوط كنيد . پس از افزودن خامه و پوست پرتقال ، آرد و بيكينگ پودر را بيفزائيد و خوب مخلوط نمائيد . سپس مايه را در قالب چربكرده اي به قطر 23 سانتي متر و ارتفاع 9 سانتي متر بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد ، به مدت تقريبي 50 دقيقه بپزيد . اكنون صبر كنيد تا كيك كاملاً خنك شود . بعد آن را از ارتفاع به دو قسمت مساوي ببريد . حالا يكي از لايه هاي كيك را دوباره درون قالب قرار دهيد ، كرم را روي آن بريزيد و لايه ي بعدي كيك را روي كرم بگذاريد . آن گاه كيك را به مدت تقريبي 6 ساعت و يا يك شب در يخچال نگه داريد تا كرم كاملاً ببندد . اينك كيك را در ظرف زيبايي بگذاريد و به دلخواه تزئين كنيد .
روش تهيه ي مواد مياني :
ورق هاي ژلاتين را در آب سرد بخيسانيد . بعد از آب خارج سازيد و به روش بن ماري آن ها را حل كنيد . حالا پنير خامه اي را در كاسه ي مناسبي بريزيد . شكر را بيفزائيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن گاه ژلاتين حل كرده و خنك شده را به آن اضافه كنيد . سپس وانيلين و خامه را نيز بيفزائيد و مخلوط نمائيد و صبر كنيد تا كرم نيم بند شود.
يادآوري : مي توانيد اين كيك را در قالب مخصوص ميان تهي نيز تهيه كنيد.
منبع:آشپز باشي ش 42