جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كيك كرم دار
-(1 Body) 
كيك كرم دار
Visitor 747
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 8-10 نفر:
تخم مرغ / 4 عدد
شكر ريز / 225 گرم
كره ي ذوب كرده و سرد شده / 225 گرم
خامه ي ساده /50 ميلي ليتر
پوست پرتقال رنده كرده / يك قاشق چايخوري
آرد / 225 گرم
بيكينگ پودر / يك و يك چهارم قاشق چايخوري
مواد لازم مياني :
ورق ژلاتين / 2 عدد
پنير خامه اي / 200 گرم
شكر ريز / 100 گرم
وانيلين / يك چهارم قاشق چايخوري
خامه ي ساده / 200 گرم
رنگ خوراكي / به دلخواه به ميزان لازم

كيك كرم دار

روش تهيه :
تخم مرغ ها و شكر را در كاسه ي مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود . آن گاه كره را بيفزائيد و مخلوط كنيد . پس از افزودن خامه و پوست پرتقال ، آرد و بيكينگ پودر را بيفزائيد و خوب مخلوط نمائيد . سپس مايه را در قالب چربكرده اي به قطر 23 سانتي متر و ارتفاع 9 سانتي متر بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد ، به مدت تقريبي 50 دقيقه بپزيد . اكنون صبر كنيد تا كيك كاملاً خنك شود . بعد آن را از ارتفاع به دو قسمت مساوي ببريد . حالا يكي از لايه هاي كيك را دوباره درون قالب قرار دهيد ، كرم را روي آن بريزيد و لايه ي بعدي كيك را روي كرم بگذاريد . آن گاه كيك را به مدت تقريبي 6 ساعت و يا يك شب در يخچال نگه داريد تا كرم كاملاً ببندد . اينك كيك را در ظرف زيبايي بگذاريد و به دلخواه تزئين كنيد .
روش تهيه ي مواد مياني :
ورق هاي ژلاتين را در آب سرد بخيسانيد . بعد از آب خارج سازيد و به روش بن ماري آن ها را حل كنيد . حالا پنير خامه اي را در كاسه ي مناسبي بريزيد . شكر را بيفزائيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن گاه ژلاتين حل كرده و خنك شده را به آن اضافه كنيد . سپس وانيلين و خامه را نيز بيفزائيد و مخلوط نمائيد و صبر كنيد تا كرم نيم بند شود.
يادآوري : مي توانيد اين كيك را در قالب مخصوص ميان تهي نيز تهيه كنيد.
منبع:آشپز باشي ش 42
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image