مواد لازم براي حدود 48 عدد:
كره يا مارگارين / 200 گرم
شكر / 120 گرم
شكر قهوه اي / 90 گرم
تخم مرغ درشت / 1 عدد
وانيل / يك چهارم قاشق چايخوري
آرد / 300 گرم
بيكينگ پودر / يك دوم قاشق چايخوري
نمك / يك پينچ
اسمارتيز / 200 گرم
گردوي خرد كرده/ 50 گرم
روش تهيه
فر (تاون) را با دماي 180 درجه ي سانتيگراد گرم كنيد و سيني مخصوص شيريني پزي را با كاغذ روغني بپوشانيد . آنگاه كره و هر دو شكر را در كاسه اي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا به شكل كرم درآيد . سپس تخم مرغ و وانيل را بيفزائيد و مخلوط نمائيد . حالا آرد ، بيكينگ پودر و نمك را روي مواد قبلي الك كنيد . اسماتيز و گردوي خرد كرده را نيز بيفزائيد و مواد را با هم مخلوط سازيد . اكنون هر بار به اندازه ي يك قاشق سوپخوري از مايه برداريد و با فاصله در سيني بگذاريد و به مدت 15 دقيقه بپزيد تا طلائي رنگ شود. بعد شيريني ها را روي پنجره ي سيمي خنك كنيد و براي پذيرائي در ظرف زيبائي بچينيد.
منبع:آشپز باشي ش 42