مواد لازم براي 8 نفر:
كره /125 گرم
شكر /90 گرم
شكر قهوه اي /2 قاشق سوپخوري
عسل /2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ همزده /2 عدد
نارگيل /45 گرم
شكلات خردكرده / 60 گرم
آرد /185 گرم
بيكينگ پودر /1 و يك دوم قاشق چايخوري
شير /170 ميلي ليتر (دو سوم پيمانه)
نارگيل و پودر شكر براي تزئين /به ميزان لازم
مواد لازم رويه :
شكلات سياه /200 گرم
خامه / 90 گرم
روش تهيه
كره و شكر را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا شكر حل شود . آن گاه شكر قهوه اي و عسل را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس تخم مرغ هاي همزده را بتدريج اضافه كنيد و هم زدن را ادامه دهيد . حالا نارگيل و شكلات را بيفزائيد . اكنون آرد و بيكينگ پودر را با هم الك كنيد و با شير در دو نوبت به مايه بيفزائيد . اينكه مايه را در قالبي به قطر 20 سانتي متر بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتي گراد ، به مدت تقريبي 50 دقيقه قرار دهيد تا كاملاً بپزد و روي آن طلائي رنگ شود. پس از 10 دقيقه كيك را از قالب درآوريد و صبر كنيد تا كاملاً خنك شود . بعد روي آن را با مواد رويه بپوشانيد و با نارگيل و پودر شكر تزئين كنيد.
روش تهيه رويه :
خامه و شكلات را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكلات ذوب شود.
منبع:آشپز باشي ش 42