مواد لازم براي 12 عدد :
كره /125گرم
شكر /165 گرم
تخم مرغ /3 عدد
پودر كاكائو/ 25 گرم
آرد /200 گرم
نمك /يك پينچ
بيكينگ پودر/ 1 قاشق چايخوري
شير /180 ميلي ليتر
قهوه /2 قاشق سوپخوري
آب جوش / 2 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي تهيه ي كرم :
كره /60 گرم
پودر شكر / 120 گرم
شير گرم /1 قاشق سوپخوري
قهوه /1 قاشق سوپخوري
پودر كاكائو /1 قاشق سوپخوري
روش تهيه
كره و شكر را در كاسه ي مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود . آن گاه تخم مرغ ها را يكي يكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس پودر كاكائو ، آرد ، نمك و بيكينگ پودر را الك كنيد و همراه با شير يك در ميان به مايه بيفزائيد . حالا قهوه ي حل كرده در آب جوش را درون مايه بريزيد و مخلوط سازيد و آن را بين قالب هاي مافين تقسيم كنيد . حالا قالب را درون فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد قرار دهيد و به مدت تقريبي 25 دقيقه بپزيد . اكنون صبر كنيد تا كيك روي پنجره ي سيمي خنك شوند . بعد روي آن ها را با كرم بپوشانيد و در ظرف زيبائي بچينيد.
روش تهيه ي كرم :
كره و پودر شكر را ، در كاسه ي مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. اكنون شير ، قهوه و پودر كاكائو را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
منبع:آشپز باشي ش 42