جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كاربرد مغزهاي نارگيل و فندق در شيريني پزي
-(5 Body) 
كاربرد مغزهاي نارگيل و فندق در شيريني پزي
Visitor 759
Category: دنياي فن آوري
با توجه به كاربرد و استفاده گسترده ي انواع مغزها در تهيه ي كيك و شيريني؛ در اين مقاله اطلاعاتي درباره ي ميوه ي نارگيل ، چگونگي تهيه ي شير نارگيل و دانه ي فندق ، از نظرتان مي گذرد . باشد كه مورد توجه قرار گيرد و سودمند واقع شود.
نارگيل [Coconut] ، ميوه ي درخت نارگيل است كه در شرايط آب و هواي استوائي رشد مي كند. اين ميوه ي كاربردي و پرمصرف در صنعت غذائي ، به شكل تازه و خشك در دسترس است و از آن ، در تهيه ي انواع كيك ، شيريني و دسر بهره مي گيرند . اگر چه شير نارگل در كارخانه و در قوطي هاي مخصوص براي فروش آماده و بسته بندي مي شود ، اما آماده ساختن آن در منزل نيز ، به آساني امكان پذير است . به اين منظور ، 250 گرم نارگيل تازه و رنده كرده را همراه با 450 ميلي ليتر آب جوش ، در كاسه ي دستگاه غذاساز بريزيد و به مدت 30 ثانيه دستگاه را روشن نگه داريد.
سپس صبر كنيد تا مخلوط به دست آمده ، خنك شود . بعد آن را در تنظيف بريزيد و روي كاسه اي بفشاريد تا عصاره ي نارگيل گرفته شود . اكنون مي توانيد از شير نارگيل فراهم شده به دست خودتان استفاده كنيد و اضافي آن را در فريزر نگه داريد ، گفتني است كه مصرف نارگيل در سبد غذائي كشورهاي آسيائي ، آفريقائي و آمريكاي جنوبي ، بسيار متداول است .

كاربرد مغزهاي نارگيل و فندق در شيريني پزي

فندق [Hazelnuts] يكي از معروف ترين و پرمصرف ترين مغزهاست كه كاربرد بسيار زيادي در صنعت قنادي دارد . محل رشد آن ، بيش تر در كشورهاي آمريكا ، انگليس ، تركيه ، ايتاليا و اسپانياست .
از فندق ، در ساختار كيك ، دسر و همچنين در برخي از سالادها ، سرخكردني ها و پاستا ، استفاده مي كنند.
براي برشته كردن فندق ، كافي است كه آن را در تابه اي بريزيد و روي اجاق با حرارت ملايم بگذاريد ، گاهي آن را زير و رو كنيد تا برشته شود . بعد آن را روي هوله ي آشپزخانه بريزيد و مالش دهيد تا پوستش جدا شود .فندق به شكل تازه ، در فصل مشخصي از سال ، و به شكل خشك، در همه ي فصل هاي سال به فروش مي رسد . فندق ديگري به نام ماكادميا [Macadamia] نيز وجود دارد كه از نظر شكل و مزه ، با فندق معمول متفاوت است . اگر چه ماكادميا گياه بومي استرالياست ، امروزه در كاليفرنيا و كشورهاي آمريكاي جنوبي هم كشت مي شود . اين مغز ترد و بسيار خوشمزه ، در تهيه ي برخي كيك ها ، دسر ها و شيريني ها ، مورد استفاده قرار مي گيرد و طعم مطلوب و دلپذيري از خود به جا مي گذارد . ماكادميا ، داراي پوسته ي سخت و محكمي است. به همين دليل براي فروش ، آن را از پوسته اش جدا مي كنند، ماكادميا ، مغزي است روغني كه مي بايد در جاي خشك و خنك نگهداري شود.
منبع : Whole foods-nicola graimes
آشپز باشي ش 42
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image