مواد لازم براي 4-6 نفر :
كره / 50 گرم
نمك ، فلفل و آويشن / به ميزان لازم
سوياي ريز / 150 تا 200 گرم
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق سوپخوري
كنسرو قارچ خرد كرده / 1 قوطي (يا قارچ تازه نيم كيلوگرم)
سس سفيد / در حدود 400 ميلي ليتر
روغن / به ميزان لازم
فلفل دلمه اي ريز خرد كرده / 2 عدد
لازانيا /16 ورق
پنير موزارلاي رنده كرده /300 تا 350 گرم
روش تهيه
كره را در تابه اي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا آب شود . بعد نمك ، فلفل و آويشن را به مدت يك دقيقه در كره تفت دهيد . سپس سويا را به آن بيفزائيد و كمي تفت دهيد . آن گاه رب گوجه فرنگي و قارچ را به آن افزوده و تفت دهيد . حالا نصف سس سفيد و فلفل دلمه اي را اضافه كنيد. اكنون مواد را روي حرارت قرار دهيد تا كاملاً جا بيفتد . به اين ترتيب سس لازانيا آماده است . اينك در قابلمه ي مناسبي آب بريزيد و روي اجاق قرار دهيد . بعد نمك و روغن را به آن بيفزائيد و صبر كنيد تا به جوش آيد . حالا ورقه هاي لازانيا را در آن بپزيد تا كمي نرم شود ولي له نشود . سپس آن را در آبكش بريزيد . اينك پارچه ي تميزي روي ميز پهن كنيد و ورقه هاي لازانيا را يكي يكي روي پارچه قرار دهيد تا آب آن را بگيرد و به هم نچسبد . اكنون ته ظرف نسوزي را چرب كنيد و مقداري از سس سفيد كف ظرف بريزيد و روي آن روقه ي لازانيا بگذاريد . آن گاه مقداري از سس لازانيا و بعد كمي پنير رنده كرده رويش بريزيد . حالا يك رديف ديگر لازانيا روي آن قرار دهيد و رويش پنير بريزيد ، اين كار را مرتب تكرار كنيد تا مواد تمام شود و لايه ي آخر ورقه ي لازانيا قرار بگيرد . در پايان روي مواد باقيمانده ي سس سفيد را بريزيد و بر روي آن پنير رنده كرده بپاشيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد به مدت تقريبي 30 تا 45 دقيقه يا تا زماني كه رويش كمي طلائي رنگ شود قرار دهيد .حالا لازانيا براي پذيرائي آماده است .
منبع:آشپز باشي ش 42