جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شمع هاي نارگيلي
-(2 Body) 
شمع هاي نارگيلي
Visitor 827
Category: دنياي فن آوري
لوازم مورد نياز
نارگيل ؛
اره ي آهن بر ؛
كارد؛
سيم ظرفشويي ؛
قلم مو ؛
زرورق طلائي مربع شكل به ضلع 14 سانتي متر
روغن جلا و قلم مو ؛
فتيله براي شمعي به طول 10 سانتي متر ؛
انبردست ؛
چسب پارافين؛
كاسه ي كوچك ؛
كاسه ي بزرگ ؛
پارافين ژله اي 100 گرم ؛
ظرف براي ذوب كردن پارافين ؛
سيخ چوبي ؛
چسب براي چسباندن زرورق ؛
رايحه ي نارگيل (اختياري).

شمع هاي نارگيلي

روش كار
1. با اره ي اهن بر ، نارگيل را از وسط نصف نمائيد و آب داخل آن را كاملا خالي كنيد چون بريدن نارگيل خيلي سخت و زمانبر است ، آن را با احتياط بايد انجام داد. ميوه ي نارگيل را از آن خارج كنيد . بعد با سيم ظرفشوئي ، داخل هر نيمه را كاملاً تميز كنيد تا ذره اي از نارگيل در آن باقي نماند. حالا كاسه ي نارگيل را بشوئيد و يك شب صبر كنيد تا كاملاً خشك شود.
2. لايه ي ضخيمي از چسب مناسب ، روي سطح داخلي كاسه هاي نارگيل بماليد . 15 دقيقه صبر كنيد تا خشك شود . در آخر سطح داخلي نارگيل مي بايد چسبناك باشد ولي تر نباشد .
3. زرورق را در ابعاد 5×2/5 سانتي متر ببريد و آن ها را روي سطح داخلي نارگيل بچسبانيد و آن ها را با قلم موي نرم و صاف كنيد . هنگام چسباندن لايه ها ، قدري از هريك را روي ديگري قرار دهيد تا سطح نارگيل كاملاً پوشانده شود و هيچ كجاي آن خالي نماند . ته نارگيل را لازم نيست بپوشانيد ، چون كه زير پارافين مي ماند .
4. با قلم مو ، لايه اي از روغن جلا روي زرورق ها بزنيد. اين كار ، باعث مي شود تا زرورق طلائي ، جلاي خود را از دست ندهد و زنگار نگيرد. همچنين ، باعث سفت شدن زرورق مي شود تا به سادگي پاره نگردد . حلا صبر كنيد تا روغن جلا كاملاً خشك شود.
5. فتيله اي را به طول 10 ميليمتر بيش تر از عمق نارگيل ببريد . بعد با چسب پارافين ، ته آن را روي ته كاسه ي نارگيل بچسبانيد و سر ديگر آن را به سيخ چوبي ببنديد تا راست بايستد . دقت كنيد فتيله ، درست در مركز كاسه ي نارگيل قرار گيرد.

شمع هاي نارگيلي

حالا كاسه ي نارگيل را روي كاسه كوچكي قرار دهيد تا بدون حركت بماند.
6. پارافين را حرارت دهيد تا آب شود . يك دوم قاشق چايخوري رايحه نارگيل در پارافين بريزيد و كاسه ي نارگيل را تا 2 سانتيمتري لبه ، از پارافين پر كنيد . صبر كنيد تا سرد شود و پارافين اطراف فتيله فرو نشيند .
7. دوباره پارافين را حرارت دهيد تا ذوب شود . يك بار ديگر آن را در نارگيل بريزيد ؛ به طوري كه به همان جائي برسد كه در مرحله ي قبل رسيده بود . حالا بگذاريد تا پارافين كاملاً سرد شود . سپس فتيله را كوتاه كنيد.
منبع:آشپز باشي ش 42
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image