جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فلافل (خوزستان)
-(1 Body) 
فلافل (خوزستان)
Visitor 718
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

نخود: 500گرم
پياز: 1عدد
سير: 3حبه
ادويه، نمک و فلفل: به مقدار لازم
بيکينگ پودر: 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ: 4عدد
مواد لازم براي تهيه سس فلافل:
رب گوجه فرنگي: 1 قاشق سوپخوري
پودر انبه : 1 قاشق چايخوري
سرکه: 40 ميلي ليتر
آب : 40 ميلي ليتر
انرژي کل 2000 کيلوکالري

روش تهيه:
 

نخود را پاک کنيد، بشوييد و بگذاريد 24 ساعت خيس بخورد. در طول اين زمان ، 2 تا 3 بار آب آن را عوض کنيد و بعد از 24 ساعت آب آن راخالي نماييد و نخود ها را دوبار چرخ کنيد. سپس پياز، سير، مقداري نمک، فلفل، ادويه و بکينگ پودر را بيفزاييد. آنگاه تخم مرغ ها را يکي يکي به مواد اضافه کنيد. با قاشق هم بزنيد. سپس در ظرف کوچکي روغن بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کاملا داغ شود. حالا مقداري از مواد برداريد و در قالب مخصوص فلافل بريزيد و به آرامي در روغن داغ شده قرار دهيد. تا کاملا پف کند و طلايي رنگ شود.
براي تهيه سس فلافل، کمي از روغن مايع داخل ظرف را با رب گوجه فرنگي تفت دهيد.سپس پودر انبه، سرکه و مقداري آب به آن اضافه کنيد و اجازه دهيد سس غليظ شود. اکنون سس را روي فلافل ها بريزيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image