مواد لازم:
نخود: 500گرم
پياز: 1عدد
سير: 3حبه
ادويه، نمک و فلفل: به مقدار لازم
بيکينگ پودر: 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ: 4عدد
مواد لازم براي تهيه سس فلافل:
رب گوجه فرنگي: 1 قاشق سوپخوري
پودر انبه : 1 قاشق چايخوري
سرکه: 40 ميلي ليتر
آب : 40 ميلي ليتر
انرژي کل 2000 کيلوکالري
روش تهيه:
نخود را پاک کنيد، بشوييد و بگذاريد 24 ساعت خيس بخورد. در طول اين زمان ، 2 تا 3 بار آب آن را عوض کنيد و بعد از 24 ساعت آب آن راخالي نماييد و نخود ها را دوبار چرخ کنيد. سپس پياز، سير، مقداري نمک، فلفل، ادويه و بکينگ پودر را بيفزاييد. آنگاه تخم مرغ ها را يکي يکي به مواد اضافه کنيد. با قاشق هم بزنيد. سپس در ظرف کوچکي روغن بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کاملا داغ شود. حالا مقداري از مواد برداريد و در قالب مخصوص فلافل بريزيد و به آرامي در روغن داغ شده قرار دهيد. تا کاملا پف کند و طلايي رنگ شود.
براي تهيه سس فلافل، کمي از روغن مايع داخل ظرف را با رب گوجه فرنگي تفت دهيد.سپس پودر انبه، سرکه و مقداري آب به آن اضافه کنيد و اجازه دهيد سس غليظ شود. اکنون سس را روي فلافل ها بريزيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100