مواد لازم:
پياز کوچک : 1 عدد
سير : 2حبه
زنجبيل تازه خرد شده : 1قاشق سوپخوري
آبليموي تازه: 2قاشق سوپخوري
پوست ليموي رنده شده: 1قاشق چايخوري
تخم گشنيز: 3قاشق چايخوري
زيره سبز: 2قاشق چايخوري
گرام ماسالا: 3قاشق چايخوري
ماست پاستوريزه: يک دوم پيمان (90 ميلي ليتر)
فيله مرغ خرد شده : 750 گرم
ليموترش: 3-2 عدد
کاهو : 3-2 برگ
انرژي کل 1000 کيلوکالري
روش تهيه:
ابتدا 10 عدد سيخ کباب چوبي را به مدت 30 دقيقه در آب سرد قرار دهيد تا سيخ ها در هنگام کباب کردن نسوزند، پياز، سير، زنجبيل، آبليمو، پوست ليموي رنده شده و تمام ادويه جات را به همراه ماست در غذاساز بريزيد و با هم مخلوط کنيد تا يکدست شود. 4-5 تکه از فيله هاي مرغ را در سيخ کباب چوبي قرار دهيد. (بدين ترتيب تمام فيله ها را سيخ کنيد). نيمي از مخلوط آماده شده را درون ظرف مسطح بريزيد و سيخ ها را روي آن بچينيد، مابقي مخلوط را روي سيخ بريزيد و به مدت 4-3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا فيله ها ترد و مزه دار شوند. پس از اين مدت روي باربيکيو و يا در تابه چدني هر دو طرف آن را کباب کنيد و همراه برش هاي ليموترش و کاهو سرو نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100