جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


ماهي انگشتي
-(7 Body) 
ماهي انگشتي
Visitor 874
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

ماهي شير: 1کيلوگرم
سويا سس: 2قاشق سوپخوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
آبليمو: 2 قاشق سوپخوري
زعفران: درصورت دلخواه
تخم مرغ: 2عدد
آرد سفيد گندم: 100گرم
پودر آرد سوخاري: 200گرم
روغن مايع: به ميزان لازم
انرژي کل 2500 کيلوکالري

روش تهيه:
 

ماهي را پاک کنيد، بشوييد، پوست آن را بگيريد، تيغ وسط آن را خارج کنيد و به صورت فيله در آوريد. سپس فيله ماهي را به قطعات يکدستي به بلندي 15-10 سانتيمتر و ضخامت انگشت دست برش دهيد. آن گاه با سويا سس، فلفل و آبليمو ماهي را مزه دار کنيد. در صورت دلخواه زعفران بزنيد. بعد از 5 دقيقه تخم مرغ ها را شکسته و با چنگال بزنيد تا يکدست شود. ابتدا ماهي را در آرد سفيد، سپس در تخم مرغ و در پايان در پودر سوخاري بغلتانيد و در روغن داغ سرخ کنيد تا طلايي شود.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image