جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بوقلمون با ميوه
-(2 Body) 
بوقلمون با ميوه
Visitor 742
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

سير له شده : 2 حبه
آب پرتقال ترش يا آبليمو: 4 قاشق سوپخوري
زعفران حل شده: 2 قاشق سوپخوري
کره: 50گرم
نمک و فلفل: به ميزان لازم
بوقلمون: 1عدد
پرتقال: 1عدد
انگور: 1خوشه
گلابي: 1عدد
انار: 1عدد
سيب: 1عدد
شليل: 1عدد
کيوي: 1عدد
هويج: 1عدد
کرفس: 1شاخه
انرژي کل 5000 کيلوکالري

روش تهيه:
 

سير، آب پرتقال، زعفران، کره، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد. بعد از اينکه بوقلمون را تميز کرديد، دستتان را زيرپوست بوقلمون قرار دهيد تا به اين وسيله بين پوست وگوشت فاصله ايجاد شود. با دست مقداري از سس آماده شده را بين گوشت و پوست (زير پوست بوقلمون) و مقداري را هم داخل شکم بوقلمون بماليد. سپس بگذاريد تا 24ساعت در يخچال بماند. تا کمي مزه دار شود. حالا تمام ميوه ها را به قطعات 3-2 سانتيمتري خرد کرده و داخل شکم بوقلمون را پر کنيد. آنگاه داخل سيني فر بگذاريد. و روي آن را با فويل بپوشانيد 4-3 ليوان آب درون سيني ريخته و چند تکه هويج و کرفس را کنار آن قرار دهيد. و در فر به مدت 3-2 ساعت با حرارت 300 درجه فارنهايت بپزيد. اگر آب آن تمام شد کمي آب اضافه کنيد. بعد از اينکه پخته شد فويل را برداشته و چند دقيقه ديگر بگذاريد در فربماند تا روي آن طلايي شود.
منبع: نشريه دنياي تغذيه- ش 100
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image