مواد لازم:
پيازچه خرد شده : 2 قاشق سوپخوري
کرفس خرد شده : 3قاشق سوپخوري
سوسيس: 150گرم
سير رنده شده: 2حبه
روغن: مقداري
نمک، فلفل، زردچوبه و ادويه کاري: مقداري
جعفري خرد شده: 3 قاشق سوپخوري
تخم مرغ: 3 عدد
ماست خامه اي: 300گرم
زعفران دمکرده: 1 قاشق سوپخوري
پاستا فوسيلي سبزيجات(آبکش شده): 300گرم
انرژي کل 2000 کيلوکالري
روش تهيه:
پيازچه را نگيني خرد کنيد و در ظرف بريزيد. کرفس نگيني خرد شده را به آن بيفزاييد. سوسيس را هم رنده درشت نموده، به همراه سير اضافه کنيد. مقداري روغن در ظرف بريزيد و شعله را روشن نماييد. حالامقداري ادويه و نمک به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد تا تمامي مواد سرخ شوند. سپس جعفري خرد شده را بريزيد و شعله را خاموش کنيد. کاسه گودي برداريد و تخم مرغ ها را در آن بشکنيد و با چنگال يا همزن بزنيد. سپس ماست را بيفزاييد و پس از آن، زعفران دمکرده را نيز با مواد ترکيب کنيد. حالا مخلوط آماده سوسيس و سبزيجات را در اين سس بريزيد و پاستاي آبکش کرده را اضافه نماييد. کف ظرف پيرکس روغن ريخته، مايه آماده فوق را در آن بريزيد. سپس روي آن را با قاشق صاف کنيد و در ظرف را بگذاريد. فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن نماييد و ظرف را در طبقه وسط به مدت 40 دقيقه قرار دهيد. در 10 دقيقه پاياني، در ظرف را برداريد تا سطح پاستا طلايي شود.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100