جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
حلواي سياه
-(7 Body) 
حلواي سياه
Visitor 771
Category: دنياي فن آوري
(ويژه ي اردبيل)
موادلازم براي 20 كاسه ي كوچك :
آرد نان سنگك /400 گرم
آرد جوانه ي گندم /100 گرم
آب /1 پيمانه (250 ميلي ليتر)
كره يا مارگارين /180 گرم
ادويه ي مخصوص /1 قاشق سوپخوري
پودر گردو /100 گرم
پودر كنجد /50 گرم
شيره ي انگور /نيم ليتر
خلال پسته /1 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
در تابه ي مناسبي، هر دو آرد را با هم تركيب كنيد، آب را به آن بيفزائيد و روي شعله ي ملايم قرار دهيد تا گرم شود. آن گاه كره را در چند مرحله اضافه كنيد و آرد را پيوسته هم بزنيد تا يكدست شود و رنگ آرد تغييركند. ادويه، گردو و كنجد را نيز بيفزائيد. در پايان، شيره را با مواد تركيب نمائيد و پس از 5 دقيقه، شعله را خاموش كنيد. حالا حلوا را درظرف مناسبي بكشيد و روي آن را با خلال پسته تزئين كنيد.
يادآوري :ادويه شامل هل، زنجفيل، دارچين، پودر گل سرخ، فلفل قرمز و سياه، جوزهندي، زردچوبه، زيره و ميخك مي باشد.
نكته ي خواندني
كره حاوي ويتامين هاي A مي باشد. ويتامين A ماده بسيار خوبي براي رشد و حفاظت از مخاط هاي بدن است و مقاومت بدن را در برابر عفونت ها افزايش مي دهد. همچنين ويتامين A در كارآيي سيستم بينايي نقش بسيار مهمي دارد.

حلواي سياه

منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image