جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آش كشك
-(6 Body) 
آش كشك
Visitor 902
Category: دنياي فن آوري
(ويژه ي سنندج)
مواد لازم براي 6-8 نفر :
گوشت چرخ كرده /150 گرم
پيازرنده كرده /1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه /به ميزان لازم
گوشت مغز ران گوسفندي/500 گرم
نخود /100 گرم
كاشمه خشك /70 گرم
سبزي معطر (ريحان، نعناع و ترخون)/70 گرم
برنج /200 گرم
نعنا داغ براي تزئين /به ميزان لازم
پياز داغ /2 قاشق سوپخوري
ادويه /جمعاً 1 قاشق سوپخوري
كشك سائيده /1 پيمانه
گردو براي تزئين /به ميزان لازم

*(دارچين، گلپر، گل محمدي، جوز هندي، تخم گشنيز، رازيانه، زيره)
 

روش تهيه:
گوشت، پيازو نمک و فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنيد، ورز دهيد تا کاملاً جسبنده شود. آن گاه ازاين مخلوط کوفته ريزه بسازيد و آنها را در روغن سرخ کنيد. سپس گوشت و نخود خسيانده را با 1 ليتر آب درقابلمه بريزيد. روي اجاق قرار دهيد تا بپزد. بعد سبزي کاشمه ي خسيانده ، سبزي معطر و برنج را بيفزاييد و صبرکنيد تا مغز برنج نرم شود. حالا قدري آب به آش اضافه کنيد تا رقيق تر شود. اکنون نعنا داغ و پيازداغ را با قدري روغن و ادويه تفت دهيد و به آش اضافه بيفزائيد، کشک را هم اضافه و مخلوط کنيد. اينک آن را در ظرف مناسبي بکشيد و رويش را به 4 قسمت تقسيم کنيد. حالا در هر قسمت کوفته ريزه، نعنا داغ، پيازداغ و گردو بگذاريد تا آش تزئين زيبائي داشته باشد.
يادآوري: کاشمه، نوعي سبزي کوهي است.

منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 43
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image