مواد لازم براي 10-12 نفر :
گوشت چرخ كرده /350 گرم
نمك، فلفل وادويه /به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي /1 قاشق سوپخوري
پياز داغ /3 قاشق سوپخوري
سبزي كوكوي ريز خرد كرده/500 گرم
تخم مرغ /9 عدد
نمك و فلفل و زردچوبه /به ميزان لازم
زعفران حل كرده /يك دوم قاشق چايخوري
سيب زميني پخته و چرخكرده /500 گرم
روغن مايع /150 ميلي ليتر
روش تهيه:
گوشت، نمك، فلفل و ادويه را در تابه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق تفت دهيد. آن گاه رب گوجه فرنگي و پياز داغ را بيفزائيد و 3 دقيقه ي ديگر تفت دهيد. سپس صبر كنيد تا گوشت كمي خنك شود. آن گاه سبزي كوكو، سه عدد تخم مرغ، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسه اي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. در كاسه ي ديگري، مخلوط گوشت، سه عدد تخم مرغ و زعفران را با هم مخلوط سازيد ودر كاسه ي سوم، سيب زميني، سه عدد تخم مرغ، نمك، فلفل و زعفران را بريزيد و با يكديگر مخلوط نمائيد. اكنون تابه ي مناسبي روي اجاق بگذاريد و روغن را در آن داغ كنيد. حالا مايه ي كوكوي سبزي را در آن بريزيد و در تابه را بگذاريد تا با حرارت ملايم نيم پز شود. آن گاه مايه ي كوكوي گوشت را به آرامي روي كوكوي سبز بريزيد و صاف كنيد. تابه را در فر (تاون ) گرم شده با دماي 170 درجه ي سانتي گراد قرار دهيد تا لايه ي دوم كوكو هم نيم پزشود. اكنون مايه ي كوكوي سيب زميني را، روي كوكوي گوشت بريزيد و صاف كنيد. دوباره كوكو را در فر (تاون) بگذاريد تا بپزد و طلائي رنگ شود. بعد آن را در ديس مناسبي برگردانيد و با چاقوي تيزي، به قطعات دلخواه ببريد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43 /ع