مواد لازم براي 24 برش :
شير عسلي /180 ميلي ليتر
كره /125 گرم
بيسكويت خرد كرده /150 گرم
كشمش /200 گرم
ميوه هاي گلسه /100 گرم
گردوي خرد كرده /200 گرم
پودر نارگيل /65 گرم
شكلات آبكرده /100 گرم
گردو براي تزئين /به مقدار لازم
روش تهيه :
قالب مستطيلي به اندازه ي 20×30 سانتيمتر را با فويل بپوشانيد؛ به طوري كه از دو طرف بالا بيايد. در ظرف مناسبي شير عسلي و كره را بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. سپس بيسكويت، كشمش، ميوه هاي گلسه، گردو و پودر نارگيل را بيفزائيد و خوب مخلوط كنيد و از روي حرارت برداريد. حالا مواد را داخل قالب آماده بريزيد و روي آن را صاف كنيد. شكلات را آب كنيد و روي شيريني بريزيد و با گردو، روي شكلات را بپوشانيد. بعد قالب را در يخچال قرار دهيد و پس از چند ساعت، آن را برش بزنيد و از قالب خارج كنيد.
يادآوري : گردوها را به مدت 10 دقيقه در فر(تاون) برشته كنيد تا طعم بهتري پيدا كند.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43 /ع