مواد لازم:
روغن زيتون: 6-5 قاشق سوپخوري
قارچ خرد شده :300گرم
تره فرنگي حلقه اي خرد شده کوچک: 2عدد
سير خرد شده: 2حبه
فيله گوجه فرنگي: 4عدد
رب گوجه فرنگي: 1قاشق سوپخوري
نمک وفلفل: به مقدار لازم.
ريحان خرد شده: 1 قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده : 1قاشق سوپخوري
ميگو: 600گرم
خرده نان تست : 2قاشق سوپخوري
پنير پارميسان رنده شده: 50گرم
انرژي کل 1500 کيلوکالري
روش تهيه:
2 قاشق سوپخوري روغن را در تابه بريزيد و قارچ وتره فرنگي را اضافه نماييد وبا حرارت ملايم تفت دهيد. پيازچه و سير را نيز اضافه کنيد و کمي ديگر تفت دهيد. سپس گوجه فرنگي، رب گوجه فرنگي، نمک و فلفل را بيفزاييد و حدود 5دقيقه ديگر حرارت دهيد. در نهايت ريحان و جعفري را اضافه کنيد.
ميگوها را پاک کرده بشوييد و در تابه با 2 قاشق سوپخوري روغن زيتون تفت دهيد. سپس با سس آماده شده مخلوط کنيد و در ظرف مخصوص فر بريزيد و روي سطح مواد خرده نان، مابقي روغن زيتون و پنير پارميسان را بريزيد و در فري که از قبل با حرارت 220 درجه سانتيگراد گرم شده، حدود15-10 دقيقه قرار دهيد تا پنير آب شده و سطح خوراک طلايي شود سپس با برگ ريحان تزيين کنيد و همراه نان سرو نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100