مواد لازم:
آرد سفيد: 150گرم
بيکينگ پودر: 4 قاشق چايخوري
پنير خامه اي (کم چرب) : 75گرم
شير: 50 ميلي ليتر
روغن مايع: 50ميلي ليتر
شکر: 40گرم
وانيل: يک چهارم قاشق چايخوري
نمک: کمي
توت فرنگي: 200گرم
حبه قند: 15 عدد
روغن براي سرخ کردن : به اندازه اي که دونات در آن غوطه ور شود
پودر قند: براي تزئين
انرژي کل 1800 کيلوکالري
روش تهيه:
آرد، بيکينگ پودر، پنير خامه اي، شير، روغن، شکر، وانيل و نمک را مخلوط کنيد و خمير را ورز دهيد خمير را روي سطحي که آرد پاشيده ايد باز کنيد. توت فرنگي ها را بشوييد، خشک کنيد و خرد نماييد. خمير را به 12قسمت تقسيم کنيد و وسط هر کدام مقداري توت فرنگي و يک حبه قند قرار دهيد و آن را به صورت گلوله درآوريد. روغن را در سرخ کن يا در ظرفي مناسب داغ کنيد و دونات ها را در روغن فراوان سرخ کنيد تا طلايي شوند. سپس با کفگير از روغن خارج کنيد وروي کاغذ حوله اي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آنها گرفته شود. کمي خاکه قند روي دونات ها بپاشيد و سرو نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100