انرژي کل 5000 کيلو کالري
 مواد لازم:
 شير/ 1 ليتر
 روغن مايع/ 100 ميلي ليتر
 تخم مرغ / 3 عدد
 شکر/ 50 گرم
 مايه خمير/ 10 گرم
 آرد/ به مقدار لازم 
روش تهيه:
 شير، روغن، تخم مرغ ها و شکر را با هم مخلوط کنيد. آنگاه قدري آب ولرم به مايه خمير بيفزاييد و درون مايه بريزيد. سپس آرد را بيفزاييد تا مايه، خمير شود. دقت کنيد خمير به دست نچسبد. حالا روي خمير را بپوشانيد و يک ساعت به آن استراحت دهيد.اينک چونه کنيد و چونه ها را 20 دقيقه استراحت دهيد. سپس چونه ها را روي سبدي فشار دهيد. تا خطوط سبد روي آنها بيفتد. اينک روي خمير تخم مرغ بماليد و در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت تقريبي 30 دقيقه بپزيد. بعد از پختن، روي آن را به دلخواه تزيين کنيد. 

 منبع:نشريه ي دنياي تغذيه، شماره 99 /ع