انرژي کل 4000 کيلو کالري
مواد لازم:
پودر شکر/ 250 گرم
کره يا مارگارين/ 250 گرم
تخم مرغ/ 7 عدد
شير/ 125 ميلي ليتر
پوست پرتقال/ 50 گرم
زعفران/ به مقدار لازم
بيکينگ پودر/ نصف قاشق سوپخوري
آرد/ 375 گرم
وانيل/ يک قاشق چايخوري
روش تهيه:
پودر شکر و کره را با همزن برقي بزنيد تا خوب صاف و يکدست شود. سپس تخم مرغ ها را يکي يکي بيفزاييد و به زدن ادامه دهيد. آنگاه شير را به مايه اضافه کنيد . حالا پوست پرتقال پخته شده و در آخر، زعفران، بيکينگ پودر، آرد و وانيل را به مايه بيفزاييد. اکنون مخلوط را داخل قالب بريزيد و در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد و به مدت 25 دقيقه بپزيد. بعد از سرد شدن، روي آن را با خامه فرم گرفته و گل شکري تزيين نماييد.
منبع:نشريه ي دنياي تغذيه، شماره 99 /ع