انرژي کل 850 کيلو کالري
 مواد لازم:
 نان خشک محلي/ 2 عدد
 آب جوش/ يک دوم پيمانه
 پنير محلي(پنير تبريز)/ 100 گرم
 کره/ 50 گرم
 گردوي خرد شده/ 2 قاشق سوپخوري 
روش تهيه:
 نان خشک را خرد نماييد و آب جوش را روي آن بريزيد تا نان خيس بخورد. سپس پنير را خرد کنيد و روي نان بريزيد. کره را نيز ذوب نماييد و روي مواد قبلي بريزيد. در پايان، گردو را ريز خرد و با مواد قبلي مخلوط کنيد. مواد را خوب با انگشتان ورز دهيد تا چسبندگي داشته باشد. هنگامي که خمير منسجمي به دست آمد، از مواد به اندازه يک گردو برداريد و گرد نماييد. سپس آنها را به صورت بيضي درست کنيد و در سيني بچينيد. پس از آنکه همه مواد به اين ترتيب آماده شد، روي آنها را بپوشانيد و به همراه هندوانه يا چاي شيرين و سبزي خوردن به عنوان عصرانه و يا پيشارک (اردور سنتي) درس سفره ماه رمضان، ميل نماييد. 

 منبع:نشريه ي دنياي تغذيه، شماره 99 /ع